2022. június 17., péntek: Generációs démon, folytatás Chad Ripperger atya videója alapjan

A bejegyzést ennek a videónak alapján írtam.:
https://youtu.be/XC_hJywMUQ8

A negyedik- ötödik generáción át is tud hatni a generációs démon.
Azokat kevésbé tudják kísérteni és terjeszteni a bűnre való hajlamot, akik elmélkednek, élnek a Széntségekkel, használnak Szentelt vizet, csodás érmet vagy scapulárét viselnek, imádkoznak.

Előfordul, hogy egy személyt kihagy a generációs démon, nem hat rá vagy blokkolva lesz a démoni hatás, illetve el lesz távolítva a családfáról. Ez elég feltűnő, mert mindenkit egyforma bűnök jellemeznek mondjuk a családban, csak egyetlen egy családtagot nem, akit kihagyott a démon.

Minden démonnak van egy természete és ezt a természetét fogja tovább terjeszteni a családban. Például van egy családtag, akinek az alkohollal vannak gondjai, de nem ez a fő természete a démonnak, hogy kísért az alkoholizmus felé, hanem a gőg. Vagy van olyan eset, hogy a paráznaság bűnével kísértenek a generációs démonok, de a démon fő természete a félelem. Ezt fogja terjeszteni a családban.

Ugyanúgy, ahogy egy családnak és minden tagjának van Őrangyala, ugyanúgy van egy jellemző démon, amelyik a családot, az adott plébániát, egy adott házat, épületet támad, gyötör. Ez azért van, mert az ördög le akarja utánozni Istent és így tud az Őrangyalokkal párhuzamban működni, démoni erőkkel támadni.

Minden egyes generációnak megvan a maga feladata, hivatása, célja, amire Isten hívja. Isten gyakran küld olyan Őrangyalt egy adott generációnak, amelynek segítségével le tudják küzdeni az adott problémát, ami arra az időben bűnre hajlamosít. Ebben az időben nagyobb az esély az adott démoni bűnökkel ellentétes erénynek a kimunkálására, tökéletesedésre.

A generációs démonok úgy próbálják alakítani a történelmet, ahogy nekik jó. Nekik is megvan az élet feladatuk, hivatásuk, hogy merrefelé szeretnék alakítani a világ lelkületet.

Isten az egyetlen, aki alakítani képes a jövőt, de van olyan, hogy megengedi, hogy bűnös, ördögi emberek is beleszóljanak a történelem kimenetelébe.

A generációs démonok hatása nem érvényesül minden egyes emberre az adott generáción belül. Ezt nem így kell elképzelni, de nagyobb részben hat és terjeszti a démoni természetét (pl.: gőg, félelem).

Egy korábbi írásom a témában:
http://katolikushazassag.blogspot.com/2018/05/20180504-pentek-hatodik-generacio.html

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?