2022. június 26., vasárnap: Ami közös a homoszexuális- és a fogamzásgátlás mellett megélt aktus között

Aki szeretné,  tekintse meg ezt a videót
Taylor Marshall- tól, a téma két homoszexuális férfi (upsz, ilyet lehet mondani? :-) )beszéde szentmise alatt:
https://youtu.be/SrqN4kfHE1M

Nem ítélem el a bűnös embert, magas is az vagyok, hogyan is tehetném, nem vagyok Isten! Szeretem a bűnös embert, magam is komoly bűnökkel éltem, habár tudatlanul és most is küzdök a rossz hajlamaim ellen. Legnagyobb vágyam, hogy a családomat, illetve minél több embert az "üdvösségre imádkozzam". Mióta megtértem nagyon erős vágyat érzek arra, hogy lelkeket mentsek meg. Azért érzem ezt, mert tudom, hogy komoly harc folyik a lelkekért a Teremtő és a gonosz között, az angyalok seregei és a démonok között. Mivel a hivatásom nem mindig engedi meg, hogy sok emberrel komolyabban, mélyebben, sokat beszélgessek, ezért a család, a barátaim, az ismerőseim mellett általánosságban is szoktam imádkozni, vezekelni a bűnös lelkekért, hogy megismerhessék Jézust és az életük teljes lehessen, megízlelhessék a mennyet már itt a földön is.

Miért foglalkoztatnak ennyire a szexuális bűnök? Azért, mert magam is ebből tértem meg, így tudom, hogy mennyire erős a másik oldal, illetve azért, mert Chad Ripperger, ördőgűző, katolikus pap is mondja, hogy az öt legerősebb démon, akik itt vannak a földön éskísértik, zaklatják az emberiséget, azok mind szexuális bűnök miatt vannak jelen és nagyon sok lélek ezen bűnök miatt fogja elveszíteni az üdvösségét.
Igazából mindenki úgy fog élni a fizikai test halála után, mint ahogy itt a földön élt. Aki a bűnt választja, az odaát is az engedetlen, Isten ellen lázadó Lucifer oldalán fog állni, csak akkor már látni fogja őt valóságosan is. Most még sokan nem érzékelik a földi poklot, mert nem ismerik milyen Isten szerető tenyerén élni. Sajnos az ördög csak lemásolni tudja azt a "szeretetet", amit a Teremtőnk ad. Igazából a testi örömök - ha nem szentségi házasságban, teljes önátadásban történnek- a közelébe sem jutnak annak az örömnek, amellyel Isten meg akar minket ajándékozni.

"Jézus így folytatta: „Aki szeret engem, az megtartja tanításomat, s Atyám is szeretni fogja. Hozzá megyünk és benne fogunk lakni.
Aki nem szeret, az nem tartja meg tanításomat. A tanítás, amelyet hallotok, nem az enyém, hanem az Atyáé, aki engem küldött."
(Jn 14,23-24)

Amiről szerettem volna írni, az az, hogy a szexualitás két dologból tevődik össze: örömszerzés (önátadás) és gyermeknemzés. A homoszexuális aktussal ez a két dolog nem érvényesül, csak az egyik, pont úgy ahogy a fogamzásgátlás melletti aktussal sem. Még az állatok sem tesznek ilyet, hogy csak az élvezetre fókuszálnak. A fajfentartás egy ösztönös dolog, egyszerűen azért van, hogy ne haljon ki az adott faj.
Belegondoltunk már abba, hogy ha nem vállaljuk azokat a gyerekeket, akiket Isten szeretne nekünk ajándékozni, akkor nem csak az a gyermek nem fog megszületni, hanem az a több ezer leszármazottja sem?
A mai fiatalság annyira önpusztító, hogy a saját családfáját pusztítja el.
Erre mondom azt sajnos, hogy ma már háborúk sem szükségesek ahhoz, hogy az embereket megöljék. Elég egy rossz ideológia, elég ha kényelemhez szoktatjuk az embereket, elég ha elhitetjük velük, hogy felelősségteljesek, amikor pedig pont az történik, hogy a tetteik következményeit ( mondjuk az utódokat) egyszerűen nem vállalják.
Istennek biztos nem az a terve, hogy kevesebb ember legyen a mennyben!
Gondoljunk csak egy művészre, aki folyamatosan ontja magából a műalkotásait, egyszerűen csak azért, mert öröme telik benne és nem képes máshogy működni, minthogy kifejezze magát. Isten is ilyen. Folyamatosan teremt, alkot. Túlárad a szeretete. Aki nem engedi őt teremti - súlyos indok nélkül, pl.: mélyszegénység, betegség-, az a démonok erejét erősíti, mert ők annál erősebbek, minél több a bűn, a "szép" új kis világunkban. 

Isten nem tud alkotni olyan családokban, akik nem fogadják el az ő terveit. A gyerekeinknek is kárt okozunk azzal, ha nem születnek meg a testvéreik, mert lehetséges, hogy ezzel életreszóló kapcsolatoktól fosztjuk meg őket.

A mentalitás ugyanaz a homoszexuális és a fogamzásgátlós aktusnál.:
1. Nem teljesül a teljes önátadás, mert akadályoztatva van. Nincs benne valódi szeretet, azáltal hogy nem teljes az önátadás, csak részleges, illetve nem a természetes úton történik. 
2. Csak az élvezetről szól, ami lesüllyeszti egy állatias szintre. 
Isten megteremtette a szexualitás helyét és idejét, ez pedig a házasság, egy nő és egy férfi között, illetve természetes úton, szintetikus anyagok nélkül. 
3. Önpusztító, mert nem ez Isten szándéka a testünkkel. Ilyen testben a Szentlélek nem tud élni, mivel a bűn, elválaszt Istentől.
4. Sok viszálykodás, nézeteltérés melegágya lehet egy ilyen kapcsolat, ami az ördögnek tetszik. 
5. Elveszthetjük az összes kegyelmet, amit kaptunk, a megszentelő kegyelmi állapotot is elveszthetjük, így az imáink már nem hathatósak. Nem Isten zárkózik el előlünk - Ő ott kopogtat, bebocsátást kérve-, hanem mi magunk választjuk el magunkat tőle, a bűn által. 
6. A bűn zsoldja a halál. Lelkileg, pszichésen, fizikailag beteggé tesz, ha bűnben él valaki.
7. Láthatjuk homoszexuálisok életében, hogy komoly, pszichés betegségeik alakulnak ki és sajnos van közöttük öngyilkos is.
8. A fogamzásgátlás mindegyik formája lehetővé teszi azt, hogy a házastársak hűtlenek legyenek egymáshoz, következmények, felelősség vállalás nélkül, hiszen az új élet megszületését önkényesen megakadályozzák. 
9. Isten adott a női ciklus során terméketlen napokat is, hogy végiggondolva a házastársak, komoly indok mellet tudjanak ezekkel élni, viszont a fogamzásgátlás és a homoszexualitás minden aktus során terméketlen, így nincs benne semmiféle önkontroll, csak a szenvedélyek korlátlan dominanciája.
Isten nem akarja, hogy állati szintre jussunk és ne használjuk a fejünket! Az állatot az különbözteti meg az embertől többek között, hogy van öntudata, képest az önkontrollra, nem csak a kiéletlen szenvedélyei irányítják, van empátiája ( mondjuk egy meg nem született élet irányában is).


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?