Anyaság, házas hivatás, ahogy a természet rendje által Isten megteremtette

Ebben a videóban Ripperger atya ismét a Katolikus Egyház autentikus, örökérvényű tanait osztja meg, amiről ma szinte alig hallani.:
https://youtu.be/cDuFhlJrNSs

Két dolgot támadnak a démonok. 
Az első a hivatás elfogadása, illetve az, ahogyan állunk a hivatásunkhoz. 
A hivatás az az életállapot, amire Isten hív minket. A démonok pont ezt támadják. 

Ha meg tudják törni az emberek hivatás által kapott kegyelmeit, azáltal hogy elszakítják őket a hivatásuk betöltésétől, akkor már elérték, amit akartak, és mindig ez a céljuk.

A házasság jelentése a hagyományos megfogalmazás szerint, egy férfi és egy nő közti szerződés a célból, hogy gyermekeket hozzanak a világra. 

A házasság egy törvényes szövetség, ezért része a természet rendjének. 

Sokféleképpen támadják a démonok a házasságot, de az egyik legfőbb az, hogy érzelmileg egymás ellen hangolják a házastársakat úgy, hogy a nemi életük és az intimitás látja annak kárát. 
Halálos bűn, ha visszautasítjuk a házastársunkat, mivel a testünk a házastársunké, nem a miénk, attól kezdve, hogy megesküdtünk. 
(Szerk. megjegyz.: Tudom, hogy ez meredeken hangzik, mert a feministák már a világba kurjantották a szlogenüket és pont azt hangoztatják, hogy az ő testükkel azt tesznek, amit csak akarnak. Ilyenkor mindig eszembe jut, amit Jézus mondott, hogy "ez az én testem, mely értetek adatik". Mekkora különbség!)

"Ha nincs egy nyomos indokunk arra, hogy visszautasítsuk a házastársunkat, akkor az -a hagyományos katolikus tanítás szerint- halálos bűn. A legtöbb hívőnek erről fogalma sincs, mert az utóbbi 40- 50 évben erről nem prédikáltak a papok."- mondja Chad Ripperger atya.

Itt elmondta az atya, hogy ő semmiféle újdonságot nem tanít, csak azt, amit a szentektől tanulhatunk, amit náluk olvasott, illetve azt, amit az Egyház mindig is tanított. 
Az egy más kérdés, hogy erről alig prédikálnak ma.

A házastársaknak, mivel szövetségben, szerződésben élnek, az igazságosság nevében joguk van egymás teste fölött való rendelkezésre. 

"Tehát a fejfájás nem kizáró ok, ha az egyik fél szeretne fizikailag közeledni."- mondja az atya.

A nőnek joga van otthon maradni a gyerekekkel és gondoskodni a háztartásról. 

Itt említette az atya Clara Zetkint, aki a legbrutálisabb feminista szónok volt.

Többek között, ezt valotta.:
"Amíg a nők nem lesznek anyagilag függetlenek, addig ugyanúgy a férfiak rabszolgái maradnak, mint ahogy a munkások a tőke rabszolgái."

Itt tudtok olvasni róla:
https://nokert.hu/thu-20120308-1132/851/8/clara-zetkin-1857-1933-az-elso-szocialista-feminista

"Clara Zetkin tevékenysége nem korlátozódott Németországra, Európa több országában vett részt a nőmozgalmakkal kapcsolatos konferenciákon és vitákon, az egyik leghatásosabb szónoknak ismerték. Több könyvet írt, ezek közül az egyik legismertebb a Leninnel folytatott beszélgetéseinek gyűjteménye."

Ő rombolta le mindazt a jót és azt a felfogást, hogy értékes, amit a nők otthon tesznek, gyerekeket nevelnek és ellátják a házimunkát, otthont teremtenek, ezáltal tesznek a nemzetért, mivel építik azt.

A youtube- n találhattok fennt videót, ami elmagyarázza, hogy a kommunizmus és a démonológia teljesen ugyanarra az elvre épül, ugyanaz a mentalitásuk.

Amit látunk a mai társadalomban az az, hogy célirányosan az anyaságot támadják. 

A démonok specifikusan az emberek hivatásbeli szerepeit támadják.
Arra ösztönzik az embereket, hogy olyasmik megszerzésére és birtoklására törekedjenek, amik valóságtól teljesen elrugaszkodottak ...

A másik dolog, amire a démonok ösztönzik az embereket, hogy hónapról- hónapra éljenek, és nagy összegű hiteleket vegyenek fel. A társadalmi közfelfogás az lett, hogy a realitástól teljesen elszakadva, nagyértékű dolgokat birtokoljanak a családok. 
Ez a világiasság.

"Kell egy új autó. Kell egy második autó. Kell egy X típusú ház."

Az emberek gyakran mondják, hogy kell ez vagy az a normális élethez, ezért nem maradnak otthon az anyák a gyerekeikkel.
Igen, van az a nehéz helyzet, amikor az anyának is dolgoznia kell, de a legtöbb esetben arról van szó, hogy sokan nem tudnak lemondani bizonyos dolgokról és egyszerűbben élni, annak érdekében, hogy a gyerekeik nevelésére fordítsanak több időt. 

Az igazság az, hogy a gyerekeink erkölcsi nevelése, mentális egészsége sokkal fontosabbak, mint az anyagiak. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?