Spirituális hadviselés fokozatai és a Mi Asszonyunk- Chad Ripperger atya előadása (második rész)

Forrás: https://www.youtube.com/live/KQOSzZprIO4?si=m3N4nZ-a_POhzO7f

Chad Ripperger atya alábbi előadása a Szent Patrik Katedrálisban történt, New York- ban.

Második rész:

Ha démoni befolyás alatt állsz és mérges vagy, ez azt jelzi, hogy a téged kísértő démonok mérgesek, és téged is azzá tesznek. 

 A démoni hatásoktól való szabadulásod előrehaladtát mutatja az, hogy mennyire hat rád mások mit mondanak, milyen gyorsan képesek érzelmileg kibillenteni, stb. Ha nagyon könnyen, akkor az még a szabadulás kezdete. 
Ha szeretnéd az érzelmeidet megváltoztatni, változtass először a gondolkodásodon! Ez nem könnyű, de ez a része a lelki küzdelemnek. 

5. Megszállottság
 "A megszállottság nagyon ritka. Sokan úgy gondolják, hogy megszállottak, de az biztos, hogyha valaki valóban megszállott, akkor a démonok mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy mondjuk ne én szabadítsam meg őket, hogy ne hozzám kerüljenek.
Egyébként, nem én szabadítom meg őket, hanem Krisztus.
Mi haszontalan eszközök vagyunk, Krisztus cselekszik. Nem szabadítottam meg senkit sem!" - mondja az atya.

Mi segíthet a szabadulásban? 
A kísértő helyzetek elkerülése, a Szentségek, ima. Az ima nagyon fontos, mert a képzeletünket, az értelmünket használjuk általa. Ha imádkozol, abba fogják hagyni a kísértést a démonok, mert nem tudják elviselni az imát! Statisztikát végeztünk- mondja Ripperger atya-, hogy miért van az, hogy gyakorló, katolikus családokat (akik rendszeresen vasárnapokon és parancsolt ünnepnapokon szentmisén vesznek részt, együtt imádkozzák a Rózsafüzért, böjtölnek, gyónnak, stb.) miért éri sok démoni támadás és azt bizonyították az eredmények, hogy nincs meg napi szinten az önmegtagadás náluk. Ez az, ami ellenállóvá tesz a démoni támadások ellen. Amennyire fegyelmezett vagy, annyira fognak kerülni a démonok kísértései. 
Ha egy háborúgép ellen nem akarsz küzdeni, legyél puhány, legyen időd pihenni hétvégén. Csak apró változtatásokat kellene megtegyél, annyit mondjuk, hogy minden reggel felkelsz hatkor, vagy mondjuk minden nap elhagysz az étrendedből egyfajta ételt. 

Fegyelem, ez a kulcs. 
A démonok ki nem állhatják a fegyelmet! 
Nem akarnak abban részt venni. 

Kétféle megszállottság van: részleges és teljes. 
 Részleges megszállottság az, amikor csak egy bizonyos ideig manifesztálódik a megszállottság. Bizonyos időközönként, tiszta tudat jellemzi ezt az állapotot. Például Anneliese Michel (itt olvashattok többet róla:
https://katolikushazassag.blogspot.com/2019/07/2019-07-03-szerda-most-feny-derul.html ), akinek életét az Ördögűzés Emily Rose üdvéért (2005) című filmből ismerhetjük, Ő egy kivételesen szent nő volt. Egyszer sikerült megszabadítani. Megátkozta valaki a szülővárosából, így lett megszállott. 
Aztán 3 hónappal a szabadulása után megjelent neki a Szűzanya és megkérdezte tőle, hogy engedi- e, hogy újra megszállják a démonok, azért hogy ezzel engesztelhessen a korrupt, német püspökökért, papokért. Felajánlotta a megszállottságát a német klérusért. 


 "Nagyon sokan látni fogják a spirituális valóságot amiatt, ha vállalja újra, hogy megszállják a démonok." - ezt mondta neki a Szűzanya.

 Ez a hetvenes években történt! Megszállott volt és rögeszmés is, de minden időben, amikor tisztán tudott gondolkodni és nem támadták a démonok, sietett a kápolnába és órákig engesztelt, imádkozott az Oltáriszentség előtt. 

A teljes megszállottság az az, amikor valaki kéri, hogy megszállott lehessen és kedveli is ezt az állapotot. Ilyenkor a démon ígér neki valamit cserébe, amire vágyik. Ebben az esetben a démon leutánozza a megszállott ember teljes személyiségét és mindig jelen van, mindig cselekszik általa, benne. Elsődleges jele a megszállottságnak, hogy egy olyan idegen nyelvet beszél az illető, amit nem ismert előtte, vagy rendkívüli fizikai erővel bír. 

Ezek akkor vannak jelen, ha kontrollt akar kifejteni, de ha teljesen uralja a személyt, ezekre nincs szüksége. A másodlagos jelei a megszállottságnak a rosszindulat, a kétszínűség, a folyamatos hazudozás. Ez a típus sosem jön el ördögűzésre, hiszen nem szándékozik szabadulni, szereti ezt az állapotot. 

 Megszállottá három úton válhat valaki: 
1. Halálos bűn elkövetése által. 

2. Súlyos molesztálás, fizikai-, pszichés abúzus által. 
A megszállottaknak, akik hozzám kerülnek- mondja az atya-, több mint a fele ebbe a csoportba tartozó nők. 

3. Ez a fajta rendkívül ritka, én magam még csak olvastam róla, nem talalálkoztam vele a pályafutásom során. 1931- ben történt, hogy egy nővér megszállottá vált. Nem követett el halalos bűnt és más, nagyobb bűne sem volt. De amikor az ördögűzés során faggatták a démont, azt mondta, hogy Isten engedte neki, hogy megszállja ezt a nővért, mivel a vallás elleni bűn van jelen az adott egyházmegyében. 
Kihírdették az engesztelést, két nap múlva a nővér megszabadult. A bűn pontosan a válás bűne volt. 

 Hat állomása van a szabadításnak: 
1. Az első az, amikor felismerjük magát a megszállottság tényét. Ritka, amikor azonnal megmutatja magát egy démon, de ismerek egy esetet, amikor a jógázó feleségnek mondta a hazérkező férj, hogy nem hiszi, hogy jót tesz azzal, hogy jógázik. Erre minden világítás lekapcsolt a házban, a nő szeme égő vörösen izzott és annyit mondott belőle a démon, hogy: "- Ez érted van." 
Majd újra felkapcsolódott a világítás. Ez volt az egyetlen eset, ahol azzal találkoztam, hogy a démonok tömegesen voltak jelen. 
2. Amikor a pap meghatározza, hogy megszállottság, pszichés probléma, őrültség vagy mi áll fennt. 
3. Ez nem túl gyakori, amikor elmozdulnak dolgok a megszállott körül. 7 % körüli ezeknek az esteknek a száma. 
 Egy imaközösség tagja vagyok -mondja az atya-, arra adtuk fel az életünket, hogy napi 3- 4 órát imádkozunk. Ha fejleszted az imaéletedet, nem fognak olyan szörnyen támadni a démonok. Ez nem azt jelenti, hogy megszabadulsz tőlük, de elviselhetőek lesznek a támadásaik. 

"Viccesen szoktam mondani, hogy inkább küzdök démonokkal, mint laikusokkal, mert a hívők problémákat okoznak, amiket nem tudok kontrollálni, de ha egy démon okoz bajt, egy idő után engedelmeskedik. A démonok rendkívüli módon következetesek. Mindig szoktam mondani, hogy unalmas a munkám. Olyan, mintha kalapáccsal sziklákat ütögetnék, eltörik egy, jön a következő és így tovább. Csak azokat a dolgokat tehetik meg, amikre Istentől engedélyt kapnak, hiszen az Úr szabályozza be őket. Az, hogy melyik testrészt szállhatják meg, mennyi időre, milyen fokban, milyen természetű démonok, stb. Nem kell féljünk tőlük! Fontos a természetük és az, hogy mi a céljuk. Mindig újra és újra ugyanazokkal a dolgokkal állnak elő. 
 A Szűzanya azért különbözik minden más teremtménytől, mert ő az egész életét felajánlotta és soha nem akart magának személyes előnyöket kovácsolni, nem érdekből tette. Az angyaloknak egyetlen egy lehetősége volt választani, de a Szűzanyának újra és újra és újra fel kellett áldozza magát. Az ördögűzés maga olyan megterhelő, rossz a démonoknak, hogy inkább választják a poklot."- Ripperger atya.

 6. Leigázás
 Amikor egy szerződés, alkukötés történik meg a démon és az adott személy között. Ez soha nem egy érvényes szerződés! Csak olyasvalakivel köthetsz érvényes szerződést, aki él, akinek teste van! 
A démonoknak nincsen! 
Már eleve úgy mennek bele az alkuba, hogy az nem érvényes. Ettől függetlenül előfordul, hogy engedi Isten, hogy megkapják a megszállottságuk mellett cserébe azt, hogy mondjuk híresek és gazdagok lehessenek. (lásd John Lenon) 

Ha ki akar valaki lépni az alkuból, le kell mondja, ki kell jelentse imában, hogy semmissé kívánja tenni. De mivel be lett vonva az életébe a démon, az dolgozni fog ellene.

Hollywood- ban a zeneipar tagjai nyíltan beszélnek erről, hogy lepaktáltak démonokkal. Azt gondolhatnánk, hogy a náci Németország kollektív megszállottságtól szenved, de nem, az ország kollektív elnyomástól szenved. A különféle természetű démonok képesek régiókat, országrészeket uralni. Los Angeles- t például a betegségek démona tartja gúzsban, Hollywood- ot a valószerűtlenség démona. New York- ban, a déli részén a szabadkőműves társaság démona van jelen, amelyből csak néhány van.

 Az okkult dolgok, a boszorkányság nagyon sok kárt okoz, átkokat főleg. Növekszik a démoni elnyomás és a rögeszmék száma és a kísértések száma is. 
 A magasabb színű boszorkányságot űzők családjában 3- 400 éve jelen van a boszorkányság, ők pontosan ismerik és tudják a folyamatát, ismerik a működésüket, tudatában vannak minden lényeges ismeretnek, a hatásoknak, végzik a tevékenységüket és te soha nem fogod megtudni, hogy kik ők pontosan, mert rejtőzködve dolgoznak. Lehet egy rendőr, egy bíró, egy srác a pékségből, te soha nem fogod felismerni, mert kivülről tekintve teljesen normális életet élnek. Normálisak, kedvesek lesznek hozzád. El van rejtve felsőbb körökben az okkultizmus. Ha belekerülsz, nem kerülsz ki élve. Ez a törvényük. Olyan, mint a sátánizmus. Egy maffia. 
 Vannak, akik a boszorkányságot alacsonyabb szinten űzik, ők nincsennek ezeknek tudatában. 


Térjünk át a Szűzanyára.

Quito- i Miasszonyunk (Equador- Szűz Mária jelenés) ezeket mondta: 
"A XIX. század végétől, a XX. század kezdetétől a szenvedélyek ki fognak törni, morális összeomlás fog következni, a szabadkőművesség fog uralkodni a szabadkőműves szex réven, és elsősorban a gyerekekre fognak összpontosítani, hogy fenntartsák az általános korrupciót." 

 A Szűzanya előre megmondta a század második felében, hogy a Sátánnak hatalmas uralma, szinte teljes uralma lesz Equadoron -de nem csupán Equadoron, máshol is.  
Ezeket mondta még:

"Mélységesen sajnálom, hogy feltárom előttetek a hatalmas szentségtöréseket, amelyek nyilvánosak és titkosak is, a Szent Eucharisztia megszentségtelenítéséről. 
Jézus Krisztus ördögtől felbujtott ellenségei felszentelt ostyákat fognak ellopni a templomokból, hogy megpróbálják megszentségteleníteni a szent fajt. A legszentebb Fiamat megtalálhatjátok a földre vetve, piszkos lábakon haladva- még mindig Equador- ról beszél-, az utolsó kenet szentsége kevéssé lesz értékelve." 

 Ezt látjuk, nem tudom elmondani hányszor fordult már elő, hogy kérdeztem a haldokló fiát, hogy megkenjem- e az édesapját az utolsó kenettel és azt válaszolták, hogy nem, nem szükséges, ő jó ember, a mennybe fog kerülni. Az emberek még csak nem is gondoskodnak arról, hogy a szüleik megkapják a szentségeket. 


 "Sokan halnak meg úgy, hogy nem kapják meg az utolsó kenetet, a családjuk hanyagsága vagy félreértelmezett szeretete miatt."
- mondta a Szűzanya a jelenés során. 

 Mások, akiket elátkozott, ördög által felbujottaknak nevezte a Szűzanya, akik fellázadnak a Katolikus Egyház tanítása ellen és számtalan kegyelemtől, vigasztalástól fosztják meg így a haldoklókat, valamint attól az erőtől amire szükségük van halálukkor és az örökkévalóságban.

A Szűzanya megmondta előre, hogy a Sátán fel fog emelkedni, erről van prófécia is, XIII. Leó pápa valós látomásban tapasztalta, hogy a Sátán a saját 100 éves uralmi időtartamáról tárgyalt Istennel, és Isten megadta neki. Miért száz év? Azért, mert az az, amit örökérvényű szokásnak vagy örök memóriának neveznek. Az emberi emlékezet nagyjából 70- 80 év és ha ez eltelik afelett a nemzedék felett, amely képes emlékezni, hogyan élték meg a felmenőik a hitet, milyenek voltak a tényleges áhitatok, hogyan imádkoztak és hasonlók, ha ez nem történik meg, kioltódik, feledésbe merül. 


 "Ami a házasság szentségét illeti, amely szimbolizálja Jézus és az Egyházával való egyesülését, megtámadják és mélyen megszentségtelenítik. A szabadkőművesek lesznek hatalmon és gonosz törvényeket fognak hozni azzal a céllal, hogy felszámolják ezt a szentséget, megkönnyítve mindenkinek, hogy szentáldozáshoz járulhasson, hogy bűnben élhessenek és, hogy  ösztönözze a törvénytelen gyermekek nemzését, akik az Egyház áldása nélkül születnek." - a Szűzanya mondta ezeket a jelenés során. 

Az Amerikai Egyesült Államokban a nők 40%- a nem házas. Statisztikai adatok szerint az emberek 76%- a él együtt, házasságon kívül és ők úgy gondolják, hogy ez így rendben van. A katolikusok esetében is ez a szám a jellemző. 1- 2 %- kal tér el a katolikusoknál ez az arány, mi sem vagyunk sokkal jobbak. 

 "A papi rendet kigúnyolják, mert ebben a szentségben Isten Egyházát, sőt magát Istent is megvetik, papjaiban az ördögöt próbálják ábrázolni, minden lehetséges módon megpróbálják őket üldözni. Az Úr papjait kegyetlen és finom ravaszsággal fogja elszakítani hivatásuk szellemétől és sokakat megrontja. Ezek az elvetemült papok megbotránkoztatják a keresztény népet és a rossz katolikusok és az Egyház ellenségei miatt, a papok gyűlöletét fogja magára vonni, a Sátán e látszólagos győzelme folytán, amelyről azt mondja, hogy hatalmas szenvedést fog okozni a jó pásztoroknak.

 "Ezekben az időkben nagyon erősen jelen lesz a bujaság bűne és számtalan lanyha embert fog kárhozatba dönteni. A test ellen elkövetett bűnök miatti kárhozat a legmagasabb számú, összehasonlítva a többi bűnökkel. A gyerekekben sem lesz fellelhető többé a tisztaság, ugyanúgy ahogy a nőkben sem a szerénység. A szabadkőművesek szörnyű hordája fogja megtámadni az Egyházat ezekben az időkben. Equador szenvedni fok a féktelen bujaság, a korrupt adók, az istentelen média, a világias oktatás miatt. ."- ezek a Szűzanya szavai 1832- ből!

 Már az 1800- as évek elején a papság körében összeomlott a tisztaság a klérus köreiben a Szűzanya elmondásai szerint. 1960- ban kiadtak egy dokumentumot, amely arról értekezett, hogy fejezzék be, hogy homoszexuálisokat, pedofileket, tisztátalanokat áldoznak pappá. Nem a II. Vatikáni Zsinat után kezdődtek ezek a dolgok, sokkal korábban. 

 1979, Akita, Szűzanya jelenés: 
"A gonosz be fog szivárogni az Egyházba, oly módon, hogy látni fogjuk ahogy bíboros támad bíboros ellen. Szenvedni fognak a hívek. Az Egyház tele lesz olyanokkal, akik elfogadják a kompromisszumokat és a gonosz sok jó papot fog arra kényszeríteni, hogy elhagyják a szolgálatukat. A fájdalmam oka a sok lélek üdvössége miatt történik, ha a bűn tovább növekszik, nem lesz nekik bocsánat."

NEM VESZÜNK RÉSZT A LELKI HARCBAN OLYAN MÓDON ÉS MÉRTÉKBEN, AMI SZÜKSÉGES LENNE, EZÉRT TÖRTÉNIK MINDEZ!!!

La Salette- i Szűzanya jelenés: 
"A Fiam sokat fog szenvedni, mert egy ideig az Egyház nagy üldözésnek engedi át magát a sötétség idején és félelmetes nagy válságot fog megélni. Mindez a papok tiszteletlensége, tisztátalanságuk, megvesztegethetőségük, a szent misztérium (szentmise) szentségtörő ünneplése miatt történik."

   Sok egyházi személy is úgy gondolja, hogy Isten nem büntett már természeti katasztrófákkal. Valóban? Haitit felajánlotta a miniszterelnök a démonoknak, hurrikán pusztított nemrég. A Dominikai Köztársaságot felajánlották Krisztus Szent Szívének. Itt a különbség. Ott nem történt ilyesmi.

 Tahitiben a hurrikán epicentrumának központja ott volt, ahol a legnagyobb nemzetközi pedofília botrány volt. Amikor a Vöröskereszt dolgozói bementek magára a helyre, csak férfiakat és fiúkat találtak ott. A démonok ereje nem nő a természetükből adódóan, az erejük a mi bűneik miatt tűnik úgy, hogy nővekszik, közben pedig mi válunk a bűn miatt gyengébekké!

 Hogyan állíthatjuk ezt meg? 
Ne kövessünk el bűnt! 

 Szent Ferenc a következő jóslatot mondta nem sokkal a halála előtt: 
"Cselekedjetek testvérek, legyetek bátrak és bízzatok az Úrban, az idő közel van, amikor nagy megpróbáltatások és tisztulások lesznek. A zavarok és nézeteltérések mind az egyházon belül, mind máshol, növekedni fognak, sokak szeretete kihűl, a gonoszok rosszindulata megnő, és a démonok szokatlan helyeken lesznek hatalmon." 

Itt tartunk. 
 A LEGTÖBB ÖRDÖGŰZŐ ARRA PANASZKODIK AZ UTÓBBI 2 ÉVBEN, HOGY NEM SIKERÜLT EZ IDŐ ALATT SENKIT SEM MEGSZABADÍTSANAK A DÉMONI BEFOLYÁSUKTÓL. 

 Így beszél az atya:
"Beszéltem arról, hogy ma átlagosan 4 év valakit megszabadítani, de most új helyzetbe léptünk, amikor konkrétan nem tudunk megszabadítani senkit sem!
 Amikor ördögűzés során megtapasztalom, hogy a pokol milyen, arra gondolok, hogy a világ is ugyanilyen jelenleg!
 Attól függ, hogy milyen a világ, hogy mi mennyire leszünk szentek vagy mennyire élünk bűnös életet. Pozitívan szeretném ezt a konferenciát befejezni, több, mint egy démon mondta az ördögűzések során nekem, hogy az idejük meg van határozva és rövid most már. BÍZNUNK KELL ABBAN, AMI IGAZ, HOGY ISTEN ABSZOLÚT URA A HELYZETNEK, NÁLA VAN AZ IRÁNYÍTÁS. Bíznunk kell Benne, akármilyen démoni befolyás is történik. Isten engedi ezeket, csak az kell, hogy a mi megszentelődésünk lehetőségét és erényesebbé válásunk lehetőségét lássuk bennük. Krisztus azt mondta, hogy a pokol kapui nem fognak erőt venni rajta. Ahol sok a bűn, ott túlárad a kegyelem. 

HA TE TOVÁBBRA IS MINDENEK ELLENÉRE IS IMÁDKOZOL, ÉLSZ A KEGYELMEKKEL, GYAKORLOD A HITEDET, AKKOR EZ AZ IDŐSZAK EGY PÉLDÁTLAN IDŐ ARRA, HOGY MEGSZENTELŐDJ! 

HA A ROSSZ DOLGOK ELLENÉRE IS KITARTUNK, OLYAN MAGAS SZINTŰ SZENTSÉGI FOKRA JUTHATUNK, AMELYET CSAK A SZENTEK EMLÍTENEK. HA LÁTNÁK, HOGY MI MIKEN MEGYÜNK KERESZTÜL, AZT MONDANÁK, BÁRCSAK EZEKBEN AZ IDŐKBEN ÉLHETTÜNK VOLNA! 

A rendelkezésre álló többféle kegyelmek elérhetőek jelen korunkban. Ezt azt jelenti, hogyha Te hűséges vagy a kegyelemhez, amit kaptál, annak ellénere, hogy a közösséged támadó, hogy mindenféle rossz dolgok történnek, hogy rendkívüli elnyomások vannak, akkor reálisan ott a lehetőség, hogy szentté válj.
 Isten ezt akarja! 
Ne légy hűtlen a kegyelemhez! 
...ÉS AKKOR LE FOGOD GYŐZNI A DÉMONOKAT ÉS MEGKAPOD A DICSŐSÉG KORONÁJÁT, MERT AMIKOR A MENNYBE KERÜLSZ ÉS LEGYŐZTED A DÉMONOKAT A SAJÁT ÉLETEDBEN, AKKOR LÁTNI FOGJÁK A SZENTEK, HOGY MIT TETTÉL, HOGY KIT GYŐZTÉL LE, EZ LESZ A TE DICSŐSÉGED!

Ez az az időszak, amikor MAGASABB HELYET SZEREZHETSZ A MENNYBEN, mint sok tekintetben a múltban lehetett volna valaha az elődeinknek. 
Ne add fel, élj a lehetőséggel, amit Isten adott neked!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?