2018. 09. 12. szerda: Egy tabletta, amelyet ma majdnem minden nő szed

Nekünk, katolikusoknak nem kérdés, hogy az élet a fogantatással, a megtermékenyített petesejttel kezdődik. A megtermékenyített petesejt egy új élet és hitünk szerint minden új élet lélekkel bír. Nem csak test, szellem az ember, hanem lélek is. Nem a mi testünk az embrióé, hiszen más a vércsoportja, más a DNS készlete, más az ujjlenyomata. 

Szomorú látni, hogy ma nagyon sok nő hormontartalmú készítményekkel (és egyéb testidegen, méhen belüli eszközökkel) igyekszik az élet kialakulását megakadályozni. Ezekről a tablettákról ritkán esik szó ma. Sok orvos nem beszél őszintén a témában vagy/és nem fogadják el, hogy az élet a fogantatással kezdődik. 60 éve legálisak a fogamzásgátló tabletták. Érdeklődjünk a családunk női tagjainál, hogy gyakori volt- e a nagyszüleink, ükszüleink generációjánál a meddőség, a depresszió, a méhnyakrák és a mellrák, olyan szinten, amilyen szinten az ma gyakori! Összefügg a fogamzásgátlótabletták széles körű elterjedése, legalizálása ezekkel a betegségekkel. Olvassunk utána!

Ha megkérdezünk független nőgyógyászokat arról, hogy milyen a leginkább egészség megtartó szexuális élet, mind azt fogja mondani, hogy a monogám életforma és a házasság előtti tisztaság. Ma a fiatalok 14- 16 évesen elkezdenek nemi életet élni. A méh eldeformálódását okozhatja a korán elvesztett szüzesség, valamint előfordult már olyan eset, hogy egy darab abortusz elvégzése meddővé tette a nőt. Károsodhat tőle a női test, akár egy életre is.

A fogamzásgátló tabletták olyan szerek, amelyek megváltoztatják a nők agyában a kémiai egyensúlyt. Általa a nők racionálisabbá válnak, férfias tulajdonságokat vesznek fel, mivel ők akarnak dönteni, nem bízzák a döntést a Teremtőre. 

A "Ne ölj!" parancsot sajnos ma sokan áthágják, anélkül, hogy tudnák. A hormonkészítmények mesterséges szerek, amelyek korai abortuszt okoznak, mivel a már megtermékenyített petesejtet nem engedik beépülni a méhfalba. Gondoljuk végig, mire használjuk a testünket. Istent szeretnénk vele megdicsőíteni vagy az ördög oldalán állunk és az a célunk, hogy minél kevesebb ember szülessen a Földre? Miért gyűlöl minket ennyire a gonosz? Mert minél több ember születik, annál inkább jelen lesz ebben a világban Isten, annál inkább folytatódik a teremtés és nem a pusztulás, amit a gonosz szorgalmaz. Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett minket. Azért mondta -egyből a bűnbeesés után- , hogy "szaporodjatok és sokasodjatok, töltsétek be a Földet", mert arra vágyik, hogy minél több leendő polgár legyen a mennyben. Teljesen természetes végeredménye a szexualitásnak a gyermek megfoganása. Nem csak az élvezetről szól. Ha leválasztjuk a fogantatást, akkor az élvezet marad csak, amely önmagában elég állatias, ösztönös. 
Ma nincs túlnépesedés a Földön! Egyes országokban van, igen, de Európában például alig születik gyerek. Nyilván sokakat nem érdekel, hogy öreg korukban talán össze is fog dőlni az egészségügy és egyéb területek, mert nem lesz, aki ott dolgozzon, de azért valahol ennek meglesz a böjtje. Akkor majd nem mutogathatunk Istenre, hiszen Ő nem akarja, hogy gyermekmentes házasságok legyenek. Ezt az emberek választják ma. A bűn zsoldja a halál. A fogamzásgátlók rákot okoznak. Ott van a betegtájékoztatón is, hogy hányféle kórt okoznak. Tudnunk kellene róluk! ...és mégis, mivel mindenki szedi, úgy gondolják sokan, hogy normális. Ha nem tesszük meg az életünkben, amire teremtve lettünk, boldogtalanok és depressziósak leszünk. Csak nézzük meg a társadalmunkat! A vak is láthatja, hogy omlanak össze a családok és mindenki magányos, depressziós vagy éppen pánikbeteg.

Elfogadni az életet egy határtalan örömmel jár. Számomra felfoghatatlan, hogy Isten alkalmasnak talál és új életeket ad. Ki az, aki ennyire bízik bennünk? Nincs az az ember.
Egyszer hallottam egy exorcistától, hogy a mai fiataloknak a paráznasággal ellentétes erényt kell magukban fejleszteniük. Kérni kell és megkapjuk. Ez pedig az önmegtartóztatás, a tisztaság (házasságban is meg lehet élni) és a házasság előtti tisztaság. Ezekkel mind Istent dicsőítjük meg és növeljük a jelenlétét a világban. Nem igaz az, hogy az egyéni bűnök nem hatnak az egész világra. Dehogynem!
...és az is hat, ha szépen éljük meg a szentségi házasságot!
Ne higgyük el, hogy esetenként alkalmazhatóak ezek az abortív szerek! Isten sosem nyilatkoztatott ki olyat, hogy esetenként ölhettek! Ne emberekre alapozzuk a hitünket, hanem Istenre! 
A parancs egyértelmű: "Ne ölj!"

Bűn a tudatlanság is. Kérjük az Urat, hogy mutassa meg nekünk, mik azok amik elválasztanak Tőle. Menjünk gyónni! Hatalmas kő fog leszakadni a vállunkról. Ne féljünk megvallani a bűneinket. A papok már mindenfélét hallottak és mivel köti őket a gyónási titok, nem fogják szétkürtölni a vétkeinket. 
Isten alig várja, hogy kiengesztelődjünk, de előtte nekünk kell bocsánatot kérnünk. 
Bűnbánat nélkül nincs ugyanis bűnbocsánat. 

Ma a koncentrációs táborok helye az anyaméh. Évente 50 millió (Magyarország lakosságának ötszöröse!) embriót abortálnak el világszerte és ezen a hatalmas számon felül vannak még a lefagyasztott-, lombik programmal létrehozott életek illetve a hormon készítményekkel előidézett korai abortuszok is. 



Ajánlom:

  





Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?