2019. 05. 12., vasárnap: Férfinek és nőnek teremtette


Előre bocsátom, hogy nem ítélkezem senki felett, ez nem az én feladatom. Ítélkezni senkinek sincs joga mások felett, hiszen nem tudhatjuk mi megy végbe a másik lelkében. Szeretem a bűnös embert -magam is az vagyok-, de a bűnös cselekedetre a helyes válasz az -ha el akarjuk kerülni a mulasztás bűnét-, ha hangot adunk annak, mit gondol a témáról az élet szerzője, a Teremtőnk, aki üdvősségre hív, nem kárhozatra. Neki a megcsúfolására tett gyenge próbálkozása ez az ördögnek, hogy az embereket egy mély, sötét, identitást vesztett, kiégett, depressziós életvitelbe taszítsa. 

 Rengeteg meleg számol be arról, hogy amikor elkezdett melegként élni, úgy érezte, valami hívja erre és miután eljutott a patnerével az intimitásig, rendkívül üresnek és értéktelennek érezte magát.
Cirka 60 éve büntetendő volt a homoszexuális cselekedet, aztán jöttek a popsztárok, a propaganda filmek és elhitették az emberekkel, hogy normális, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Lassan lecserélődtek a műsorvezetők, a politikusok, a színészek és az élet minden területén fellelhetőek ma már a melegek. 

Akinek nincs egy stabil értékrendje és mindent tolerál, mindennel szemben engedékeny és elfogadó, azokat tartják ma normálisnak. Valójában beteges mentalitás az, ha valaki nem szortíroz és nem ismeri fel, mi válik a javára, és mi nem. 


Már több dolgot is felhoztak azzal kapcsolatban, hogy mi okozza ezt a hajlamot. Volt már szó homoszexualitást okozó génről, arról, hogy eleve ezzel a csomaggal születnek, nem környezeti hatás okozza ezt a hajlamot. Az igazságról mindenki mélyen hallgat, mert akkor el kellene mondani a keresztény értékrendet. Azt mondják, hogy a fogamzásgátlók elterjedését "megirígyelve" tulajdonképpen, mint egy meddő, csupán élvezetorientált, nem fajfenntartó aktus a melegeké. Szexuális bűnök tehát egymást erősítve alakultak ki, egyre több és több és egyre sokszínűbb. Szivárványszínű, megalázva ezzel Isten szövetségére tett ígéretét. 

Ma, amikor az apátlanság korát éljük, a fiúk előtt egyáltalán nincs apa- példa. Ha elválnak a szülők a fiúkat egy frusztrált, kimerült, a családfenntartást átvállalni kénytelen, férfias tulajdonságokkal (is) bíró anya neveli fel. Szóval, ha nincs a családban egy nagybácsi vagy egy idősebb unokatestvér vagy bárki, aki példát tud mutatni arról, hogy milyen egy férfi, akkor otthonról a fiú nem kap egyáltalán mintát arra vonatkozóan, hogy milyenné kell válnia. Ha nincs a környezetében egy dolgos, felelősség vállalásra képes, a családját védelmező férfi, akkor a médiából fog példát találni, ami tele van magukat sminkelő, kitetovált, fülbevalós, hosszúhajú, szemöldökszedős sztárocskákkal, akik csak használják a nőket vagy éppenséggel a saját nemükhöz vonzódnak. 


Az iskolákban is néhány évtizede még férfi tanárok voltak túlsúlyban, mert a nevelés egy férfi munka volt és tekintélytiszteletet egy nő nem igazán tudott kivívni. Namármost, ha a fiú, akiről írok, az iskolában sem találkozik egy férfi mintával, mint nevelő, hanem csupa- csupa nők veszik ott is körül, akkor az életben nem fogja megtanulni, milyen sajátságok kellenek a férfivé válásához. 



Az identitás kérdése 4 éves korig kialakul a pszichológusok szerint. A 1,5 éves kisfiúk elkezdenek leválni az anyjukról és az apuka viselkedését figyelni, bandáznak vele, fiús dolgokat csinálnak együtt (barkácsolni, focizni, füvet nyírni, cipekedni lehet apával), utánozzák. Az apukától ilyenkor nem árt, ha nem félelemmel közeledhetnek, ha az apuka nem nyomja el őket érzelmileg, ha nem bántja őket -mert akkor ők is bántalmazókká válnak majd-, ha pozitív visszajelzéseket ad róluk a férfivé válás útján.
Ez 4 éves korig lezárul ez a tanulási folyamat. Ha ez idő alatt a kisfiúk nem építenek egy szoros kapcsolatot az apjukkal vagy a család egy közeli férfi tagjával (nagypapával, nagybácsival), akkor óriási hátránnyal indulnak az identitásuk kialakulása felé.
Lehet, hogy sosem fognak férfivé válni. Hoppá! 


A legtöbb homoszexuális férfi beszámol arról, hogy ha volt is előttük férfi- példa, ha nem hozták a férfias tulajdonságokat (családfő szerep, felelősség vállalásra való képesség, nők-, gyermekek-, gyengébbek védelme, teherbírás, szenvedések elfogadása) akkor ezáltal ők nem is tudták, hogy milyen egy igazi férfi és nem váltak azzá a serdülőkorukban. Feminim tulajdonságaik lettek. Például elkezdtek nagyon odafigyelni a testükre, a külsőségekre. Elkezdtek ellustulni, kerülni a kemény, fizikai munkát és kihasználni, nem tisztelni a nőket. A felelősség vállalás alól könnyű kibújni ma, nem kell felnevelni a gyerekeket, el lehet abortálni őket, illetve még sejtkorban meg lehet akadályozni a fogamzásgátlókkal, hogy beépüljenek a méhfalba és tovább fejlődhessenek. Lehet felelőtlenül szexuális életet élni, nem kér számon senki, sőt! Azt tartják tökös legénynek, a falu bikájának, aki sokszor, sok nővel...


Ha egy férfi csendes, nem él a családfő szerepéhez méltóan, nincs az ő irányítása alatt az élet (mindenki javára és épülésére), nem védelmezi a családját, nem dolgozik értük keményen, akkor a fiai valószínűleg már tínédzserkorban keresni fogják az idősebb, maszkulinabb férfi mintát és ezt nem a cukrászdában fogják megtalálni, hanem egy melegbárban. 

Már meg is érkeztünk a megoldáshoz! A megoldás az A CSALÁD, ahol van Apa és Anya is! Nem megoldás a válás, nem megoldás a csonka család, nem megoldás az, ha a nők veszik át a családfő szerepet és hagyják, hogy a férfiak elnőiesedjenek. 

Sok apukának annyi felelősségtudata sem maradt, hogy gyerektartást fizessen.

Hát csoda, hogy mindenhol nők a vezetők már?

A leszbikusság is hasonló okokból alakul ki, csak itt az Anya nem volt a korai szakaszban a gyerekkel.
Megoldás: otthon maradni a pici gyerekekkel, szeretgetni őket, kielégíteni a lelki-, fizikai-, érzelmi-, szellemi szükségleteiket és CSALÁDBAN élni!

Nem pont az ellenkezőjére buzdít ma a világ?

Kire hallgatunk? Kinek akarunk tetszeni? Az embereknek vagy Istennek?

Már az ovódában is vannak a gender ideológia terjesztésére tett szánalmas próbálkozások. Emlékszem rám sem hercegnőruhát adtak az ovónők a fényképezéskor, hanem törökbasa ruháját, pedig az a 80-as évek eleje volt még csak. Voltak kisfiúk, akiket babakocsival fényképeztek.
Hiába próbálkoznak már a korai gyerekkorban eltéríteni az Isten által teremtett nemünktől, ez nem fog menni, ha van családunk, illetve ha látunk példát a női szerepre és a férfire. 

Ha a nő nem vállalja az anyaságot, nincs többé család. Ha nincs többé család, nincs többé nemzet. Ha nincs többé nemzet, kihalnak, elnéptelenednek országok és jönnek majd helyettük mások, egy idegen kultúrájú népek.
Részben tanult dolog a nemiség, de veleszületett sajátság is. Bármennyire is próbálják elhitetni, hogy a nők és a férfiak agya például ugyanolyan, ez nem igaz.
A vak is látja, hogy egy férfi egyszerre egy dologra tud csak koncentrálni, amikor valamit csinál. Ez egy generációs sajátság, valószínűleg a vadászó-, halászó őseinktől származtatható, mivel fontos volt a vadászatok alkalmával, hogy a férfiakat semmi sem tévesszen meg a célponttól. Ha a verbalitást nézzük, egy férfi agyában a kommunikációért felelős terület kissebb, viszont a térlátásuk sokkal kifinomultabb és pontosabb, mint nekünk nőknek. 



A nők képesek egyszerre több dologra koncentrálni. Tudunk például egyszerre főzni, telefonálni, a gyerekre felügyelni, ez nem jelent gondot. A kommunikációs képességeink sokkal jobbak, nagyobb a szókincsünk is. Erre nagyobb szükségünk is van, hiszen évszázadokig tőlünk, nőktől tanultak meg a gyerekek beszélni. A térlátásunk pocsék, ezen nincs mit szépíteni. Egyszerűen nem arra lettünk kitalálva, hogy jó terepfelismerők legyünk, mivel ez egy vadásznak elengedhetetlen volt, de egy gyűjtögető-, gyerekekről gondoskodó nőnek nem létszükséglet. A kissebb területek, az aprólékos jelek, dolgok  felismerésében vagyunk jók. A fériaknak például egy új fülbevaló fel sem tűnik, de lehet még egy frufru sem. :-)

Az édesvizi halaink közül néhányan kétneműekké váltak az utóbbi néhány évtizedben. Az okokat a fogamzásgátlók maradványainak a szennyvízbe kerülésében látják a kutatók.
El lehet gondolkozni azon, hogy miért cserélődtek fel a nemi szerepek és miért kezdtek el a nők ilyen agresszíven karriert építeni, miközben a férfiak közül sokan képtelenek a felnőtté válásra és otthon maradnak a szülői házban, anyuka szoknyája (vagy ma már inkább nadrágja) mellett. 

A feminizmus jó dolognak indult, tényleg dicséretes a nők egyenlőségéért folytatott küzdelem, de mára már túllöttek a célon. Ők pont azt tagadják és nem kívánják megélni, ami női sajátság ezért is olyan hihetetlen, hogy ez a megnevezésük. Maszkulinoknak kellene hívják magukat. Feminim tulajdonság a függő viszony, mert a nőknek kell valaki, aki vezeti őket. Mi nem leszünk soha jó vezetők, mert minket legfőképp érzelmek motiválnak, még azoknál is, akik ezt letagadják. Jobbra, balra csapongunk, egyszer ezt akarjuk, egyszer azt. Egy férfias, igazi férfi ész érvekre alapoz, nem hagyja eluralkodni az érzelmeit, nem is pityereg például, mint egy kislány. Ez nem azt jelenti, hogy nincsennek érzelmei, de rá nem hatnak ilyen szinten a hormonok, mint ránk, nőkre. 

Feminim tulajdonság például bármilyen függőség. Az, hogy a fiataloknak örökké megy a zene, függés. Hogy örökké az okos telefont bújják, függés. Hogy azonnal ki kell elégítség a különböző vágyaikat, szintén függés. 

Egy nő azért figyel sokkal jobban arra például, hogy hogyan étkezik (ez is feminim tulajdonság), mert benne fejlődik ki az új élet. Amikor egy férfi folyton a testére figyel, szelfizget, az feminim. Attól, hogy ez általános ma, még nem férfias.
Egy igazi férfi például lehet, hogy észre sem veszi, hogy borostás. Amíg egy feminim szedi a szemöldökét és állandóan tökéletesen sima, babapopsi- puha arca van, mert folyton kenegeti magát mindenféle krémekkel miközben a tükör előtt pózol.

A Biblia beszél a nemek felcserélődéséről, amely az utolsó időkben lesz.
Ezt éljük ma.
Isten teremtett minket férfinek vagy nőnek.
Ömagunkat tagadjuk meg, ha önkényesen mást választunk, mert úgy gondoljuk, hogy úgy boldogabbak leszünk.
Nem leszünk!
Isten nem teremt selejt embert. Mindenkit olyan sajátságokkal teremtett meg, hogy a saját nemét megélve tudja betölteni az életfeladatát, amely az üdvösségre vezeti.
Miért nem akarják, hogy a melegek üdvözüljenek?
Miért próbálják elnyomni a lelkiismeretük hangját?
Valahol belül, minden meleg ember tudja, hogy valami nem jó, nincs a helyén.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?