2020. december 25.., péntek: Chad Ripperger atyától a házasságról. Különösen feministáknak nevelt lányoknak, feleségeknek ajánlom szeretettel.


A férj feladata, hogy támogassa a nejét, minden szükségletéről a családnak gondoskodjon. Ő utasíthatja a nejét, hiszen ő a családfő. Ez nem azt jelenti, hogy a nő nem javasolhat.
A feleségnek a hivatásbeli kötelezettsége az, hogy a gyermekeket otthon nevelje és tá.ogassa a férjét, otthont teremtsen. 

Ha a házastársak manipulálják egymást, semmibe veszik a másikat, manipulálják vagy sértődésből, büntetésből nem beszélnek, ezek halálos bűnök. 

A házasság célja, gyermekeket világra hozni, akik Istent dicsőítik meg a jövőben. 

Gyakran halljuk, hogy házas fiatalok mondják, hogy még várnak a gyermekkkel, mert még nem készek rá. Ha nem vagy kész arra a házasságod első napjától kezdődően, hogy gyermekeket vállalj, akkor nem vagy kész a házasságra, hiszen ez az elsődleges célja a házasságnak. 

A házasság másodlagos célja egymás támogatása. 
Ha nem ezek szerint élünk, akkor boldogtalanok leszünk.

A házasság célja még az, hogy egymást üdvösségre segítsük. Ha akarod a férjed vagy a feleséged üdvösségét, akkor azokat a dolgokat, amik nehézséget jelentenek a kapcsolatotokban, fel kell ajánld érte, és dolgoznod kell az adott bűnnel ellentétes erényen. 

Ha tökéletesen erényekben gazdag vagy, akkor a házastársadnak semmiféle rossz szokása nem hoz ki a sodrodból és képes vagy érte felajánlást tenni, imádkozni, böjtölni.

A FÉRJED HIÁNYOSSÁGAI, BŰNEI, ROSSZ SZOKÁSAI FOGNAK TÉGED SZENTTÉ TENNI, ha azokra jól reagálsz. Mert így a velük ellentétes erényeken dolgozol és felajánlod érte. 

Ha azt szeretnéd, hogy jobban szeressen a házastársad, akkor legyél erényesebb!

Minél inkább erényekben gazdag valaki, annál probléma mentesebb a házassága. 

"Az erkölcsi erények szerepe főleg az, hogy mederben tartsák érzelmeinket, szenvedélyeinket, melyek nagymértékben befolyásolnak bennünket."

"Ám az érzelmek önmagukban erkölcsileg semlegesek. Erkölcsi értéküket attól függően nyerik el, hogy ha jó cselekvéshez segítenek bennünket, jók lesznek, ha erkölcsileg rossz cselekvéshez vezetnek, akkor rosszak lesznek. Ha megpofozom azt, aki elfelejtette a közös fagyizást, akkor csalódottságom rossz erkölcsi cselekedethez fog hozzájárulni. Ha ugyanezt a csalódottságot felajánlom Jézusnak, akkor erkölcsileg jó cselekvéshez járul hozzá, azt segíti elő."

Ha úgy gondolod, gyermeked nem egy jó férfival vagy nővel randevúzik, ajánlj fel érte valamit, mondj szabadító imákat. Ha a parnere kilép a kapcsolatból hamarosan az imáid hatására, valóban démonok voltak a dologban. 

A házasság lényege a szolgálat, a másokért élt élet, az önfeláldozás. Maga a Szűz Anya is mondta magáról, hogy ő egy szolga. Ezért nekünk is meg kell halnunk magunknak. 
Aki életét elveszti, megnyeri...

PONT A FÉRJED BŰNEI, HIÁNYOSSÁGAI FOGNAK TÉGED SEGÍTENI ABBAN, hogy ezekkel ellentétes erényekért dolgozz meg! 

Ha mondjuk a férjed lusta, neked szorgalmasan és jószándékkal tenned kell érte, hogy a példádat látva meg tudjon változni.
Ha nem vesz téged figyelembe, akkor figyelmesnek kell lenned vele. Ez a teljes önátadás, önfeláldozás.
A házasság legnagyobb ellensége az önzés. Az ördög is ezért bukott le, mert nem akart szolgálni. 

A démonok leginkább az Istentől rendelt hierarchiát akarják megbontani a házastársak között és ebbe bevonják a gyerekeket is. Ha például a gyerek igyekszik kijátszani a szüleit olyan módon, hogy ha az apja nem engedi el a játszótérre -de ő ennek ellenére sem engedelmeskedik- ,bepróbálkozik az anyjánál és ő el is engedi, akkor máris sikerült az apát a vezető szerepből eltávolítani. 

A Sátán szisztematikusan teszi tönkre ma a női- és a férfi nem pozitívumait.
A nők beszédért felelős, agyi központja háromszorosa a férfiakénak. A nőknek tízszer akkora érzelemkitöréssel jár beszélni. Azért alakult ez így ki, mert a nőknek nagyon fontos az a feladatuk, hogy sokat beszéljenek a kis gyerekeikkel. Ők képesek egyszerre több feladatot is ellátni, amíg a férfiak egy feladatra öszpontosítanak elmélyülten, egy adott időben.

Ha egy anya nem beszélget rendszeresen a gyerekeivel, különösen 10 hónapos korától kezdődően 5 éves koráig, akkor ez agykárosodáshoz fog vezetni. 

Ahhoz, hogy a gyerekeink erényekben gazdagodhassanak, elengedhetetlen a családi béke. Ha előttünk veszekszünk a férjünkkel, azzal lelki sérüléseket okozunk nekik, és azt az érzést keltjük bennük, hogy választaniuk kell közülünk. 

A gyerekek sem tartanak szünetet a szüleik nélkül, nekünk sem ajánlott igénybevenni a nagyi segítségét a hosszú hétvégére, vagy a két hetes tengerparti nyaralás idejére. 

A démonok általában lelkileg megsebzik az egyik házastársat és azt érik így el ezzel, hogy ő önmaga sebzettsége, fájdalma körül forogva, csak a házastársa negatív tulajdonságaira fókuszáljon. 

A mennyben senki sem sebzett lelkileg. Ezért próbálják a démonok megsebezni, akit csak tudnak. Ha egy lelkileg sebzett szülő neveli a gyerekeit, akkor a gyerekei is sebzetté válnak. 

Ha sokat böjtöl és imádkozik valaki, akkor gyorsabban és hathatósabban tud reagálni a kísértésekre, illetve felismeri, ha van valami ami nem Istentől jön, hiszen az ima során megtapasztalja, hogy milyen az Ő közelségében lenni. 

A házasságban a férj-, Istentől eleve elrendelt fölé rendeltsége a feleségéért és a gyerekeiért van.
 Az ő érdekükben és javukra! 


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?