2021. július 29., csütörtök: A feminizmus hatásai


"Azáltal üdvözül, hogy vállalja az anyaságot, kitart a hitben, a szeretetben, a szegénységben és a tisztességben."
(1Timóteus 2:15)

"Tanulj, mert nem lesz belőled semmi." 
Ügye volt olyan ismerősünk, akinek ezt mondták a szülei? Persze, neeem, nem a mieink. 

Egy szép kis stratégiára épül ez a feminizmus.
Előljáróban, nem vagyok ellene annak, hogy a nők tanuljanak, sőt! Nem gondolom, hogy mindannyiunknak a sok gyerekes anyaság és feleség szerep a hivatása. De mindenképpen több nőnek, mint ahányan ezt megélik ma!

Tanulni lehet gyerekek mellett is. (Főleg, ha van támogató család. Bruhaha...😃)
De akinek komoly kapcsolata van mondjuk a huszas évei elején, és úgy érzi, Isten a házasság és az anyaság hivatására hívta el, az menjen férjhez! Ne várjon!
Akár az egyetem évei alatt is. Nem kell arra várni, hogy egzisztenciálisan megerősödjünk, mert az lehet, hogy még évek múlva sem fog eljönni. Lehet levelezőn tanulni és közben dolgozni is.

 Semmi értelme végigszenvedni az egyetemi éveket a paráznaság bűnében vagy azt érezni, hogy Isten ki akar szúrni velünk, mert nem élhetjük meg a szexualitást.
Isten a legjobbat akarja nekünk adni, de ha a világhoz hasonulunk (ergo: első a diploma meg az anyagiak összeharácsolása), akkor nagyon sok szenvedést okozunk magunknak. 

Keresztény párok várnak az esküvőig. Sok áldást nyer el a pár, ha így tesz. Jézussal még ez is könnyű! 

Mivel nem ajánlották fel a Szűz Anya Szeplőtelen Szívének Oroszországot, ezért egy- két, nagy romboló izmus, a kommunizmus és a feminizmus terjedt el az egész világon. 

A nők elkezdtek dolgozni, kevesebb gyermeket szülni vagy egyáltalán nem szülni. Nem azzal van a baj, aki valamelyik női hivatást választotta és önmegtartóztatásban él (ilyen szinte nincs is már...), hanem azzal, aki szintetikus hormonokkal (=fogamzásgátló tabletták) meddővé és/ vagy rákossá teszi magát, csak azért, hogy ne legyen (sok) gyermeke és karriert csinálhasson. Ez tényleg abszurd! 
Elmondanám, hogy életem egyik legboldogtalanabb időszaka volt ( nem volt sok), amikor önhibámon kívül karrieristát akartak belőlem csinálni. Belőlem???..., aki tizenévesen már a fél lakótelep, otthon hagyott kis gyerekeit etettem (az öcsém barátait), annyira vágytam az anyaszerepre. 

Mi hajtja arra a nőket, hogy nem vállalják a gyermekeket? A kényelem szeretete! Nem akarnak lemondani a saját igényeikről.

Az 1920- as évek előtt mindenki tudta, hogy az élet nehéz, el kell fogadni, keményen dolgozni, nem panaszkodni. Egyszerűen ez volt az élet! Ma egy feminin világban élünk, mindenki a kiskapukat keresi, a könnyű, kényelmes életet, a vesződségek nélkül megszerzett anyagiakat, a felelősség elhárítását (nem vállalnak felelősséget a saját tetteik következményeiért= abortusz, fogamzásgátlás), szenvedélyek hajszolását. 

Akinek nincs gyereke az tulajdonképpen egész életében önmagának él. Ezek az emberek önmagukat istenítik és nem akarnak szolgálni. Olyanok, mint a Sátán.
Vannak ügye a nyugdíjas tínédzserek, na ők is tudnak önmaguknak élni.

Döntsük el, hogy Leninre hallgatunk ("Tanulni, tanulni!"), aki egy ateista izmust terjesztett az egész világon, tönkretéve családok millióit és halálos bűnbe taszítva őket, mert ők nem vállalták az anyaságot, az szerintük nem önmegvalósítás, ahogy szajkózták és szajkózzák. Ezek a rém okos emberek olyan bölcsnek tartják magukat, hogy a pénzszerzés rabszolgái. Nem ők használják a pénzt, hanem a pénz használja őket. Az ördök kicsit meglobogtat az orruk előtt valami plussz jövedelmet vagy jobb autót, jobb házat, máris semmi más nem érdekli őket. Rohannak nyálcsorgatva, mint Pavlov kutyája. Marionett bábok. A gonosz rángatja őket, kényük- kedvük szerint. 
Ne legyünk ilyenek! Nem szolgálhatunk egyszerre két Úrnak, a Mammonnak is és Istennek is. A kapzsi ember önmaga sírját ássa.

A Szentírás azt írja, hogy akkor üdvözül egy asszony, ha vállalja az új életeket. Kire hallgatunk? Leninre, aki állítólag megszállott volt, vagy a Szentlélek sugallta Szentírásra. Isten örök, az Ige nem változik, ma is ugyanaz.

Aki nem vállal gyereket, a saját családfáját szünteti meg. Végérvényesen! Nem kell hozzá háború! Nagyon kemény. 

A feminista végigtanulja a huszas- harmincas éveit, meddővé teszi magát majd elmegy a beültetésre, amikor már ő úgy érzi, hogy itt az idő, ő dönt, nem hallgat a gondviselésre.

Szülőnek lenni a legmagasabb rendű hivatás, amire Isten hív el minket. Csodálatos új életeket világra hozni és segíteni őket a menny felé. Isten azt kéri tőlünk, hogy legyünk TÁRSAK A TEREMTÉSBEN! 
Óriási dolog! 
Mekkora bizalma van irántunk!
Hogyan férne meg ez a hivatás egy napi 8- 10 órás irodai munkával, ahol az éppen aktuális gazdag, erkölcstelen, hazug (rosszabb esetben) vállalkozónak dobhatjuk oda a fél életünket, néhány százezer forintért? Ki fog a munkánkra emlékezni néhány évtized múlva? Senki.
Ja, hogy fontosabbak az anyagiak, mint egy új ÉLET? 

Persze, ahhoz hogy valaki sok gyereket tudjon nevelni szükséges egy szerető, keresztény értékrendű férj is. 
Hogy mi lesz a nyugdíjunkkal? 
Orbán Viktor be fogja vezetni a főállású anyaságot, amely más lesz, mint az eddigiek, havi fizetést ( kb nettó 250ezret) fognak kapni a 4 vagy annál több gyerekes anyák, akik úgy döntenek, hogy az anyaságot választják fő állású hivatásnak. 

Sosem értettem, hogy hogyan merik a tiniket annyira magukra hagyni és nem törődni velük. Mindenki megy vissza dolgozni, ha oviba megy a gyerek vagy ha kisiskolás. Biztos, hogy jó egy 6- 8 éves gyereknek a napköziben? Ma már nem tanulnak a napközisek. Le sem ellenőrzik a házi feladataikat. Amikor hazamegy az anyuka a munkából lesz ereje még együtt tanulni a gyerekekkel, beszélgetni velük, főzni, mosni, takarítani, vasalni, szemetet kivinni? Ez valahol sérülni fog és általában a gyerek sínyli meg vagy a házasság...

Egy tizenéves gyereknek szüksége van a felügyeletre! Még kiskorú! Sosem lesz érett, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtt belőle, ha magára hagyjuk kisiskolás korában! Mit fog vajon nézegetni a neten tanulás helyett?
A nagy bűnös Nyugaton priusz jár azoknak a szülőknek, akik felügyelet nélkül otthon hagyják a kiskorút. 
Itthon simán megteszik ezt! 
Szinte mindenki.

Ha apukának jó munkája van, simán meg lehet ma élni egy fizetésből. Sok gyerekkel is! Félre is lehet tenni belőle. Isten megáldja az áldozathozatalunkat, anyagilag is. Látom mások mit össze nem görcsölnek, hogy gazdagok lehessenek. Még Karácsonykor is dolgoznak, mégsem jutnak egyről a kettőre, kicsúszik minden pénz a kezük közül, nincs rajtuk Isten áldása.

Az anyaméh gyümölcse jutalom. Mielőtt kérnénk Isten megadja nekünk az anyagiakat is. Mi például egy gyerekkel sokkal rosszabb anyagi helyzetben voltunk, mint most hattal. 

Nem tudom elképzelni máshogy az életemet, még ha sokszor nagyon nehéz is, de sok- sok öröm is. 
Mi lenne velünk, ha csak két- három gyerekünk lenne, mint sokaknak? 

A feministák, önistenítők eldöntik, hogy hány gyerekkel lehetnek gazdagok, kényelemben. 

Mi, keresztények Istent követjük, aki előtt semmi sem titok, aki hatalmas és végtelenül jóságos. Ő ismeri a jövőt! Rajta kivül senki más! A jósok csak következtetnek a démonok segédletével. Még ők sem ismerik a jövőt! 
Miért hallgatnék rájuk vagy a magam félelmeire? 
Isten előtt nincs idő! Ő már mindent tud! Mindig is tudott! Azért Isten!
Benne bízom, nem másban!
Főleg nem egy megszállott Leninben!

Lehet sokat olvasni, tanulni, amikor alszanak a gyerekek. Nem marad le semmiről sem az ember lánya. Csak közben építi Isten országát. 
Mennyivel üdvösebb feladat ez, mint karriert csinálni...!

Hogy mi a feminizmus hatása?
A nők elférfiasodása. Biztos vagyok abban, hogy a fogamzásgátló tabletták a női hormonok ellen dolgoznak. A szennyvizeinkből kimutatható, hogy kétnemű halak születnek. Ez a valóság. Utána lehet olvasni.
Vajon miért gyúrja magát férfivé sok nő ma?
Miért vállalnak vezető beosztású, férfias karaktert igénylő pozíciókat? 
Miért járnak nadrágban a nők és olyan ruhaneműkben, amik uniszexek?
Kevés ma az igazán feminin nő. Sokan vezetni akarnak. Még a férjeiket is nyíltan megalázzák. 
Mire jó ez?
A gyerekek így megtanulják, hogy nem kell tisztelni a férfiakat és ez így normális, hogy egy nő kemény, együttérzés nélküli agresszor, aki nem tud közeledni a kicsinyekhez, akiben nincs szeretet. 
A gyerekek úgy nőnek fel, hogy senkire sem számíthatnak.
Mit fognak tenni?
Korán fognak párkapcsolatot kialakítani, lehet hogy épp azonos neműekkel, ha azzal a nemű szülővel éltek meg elutasítást, ridegséget, gonoszságot. Sérülnek. Pont ez a gonosz célja. Aztán jön az abortusz, az egész életen át tartó trauma. 
Ez mind a feminizmus hatása.
Ez mind annak a hatása, hogy nem azt tanítjuk a lányainknak elsősorban, hogy fogadják el az új életeket, hanem azt, hogy tanuljanak. 
Nem vagyok ellene a tanulásnak, már említettem! Annak vagyok ellene, hogy valakinek sokkal fontosabb egy papír fecni ( nekem is van diplomám, ott porosodik valahol a polcon), egy szülői elismerés, egy világi dicsőség, egy pogányok általi elismerés, egy néhány százezer forintos állás, mint egy ÚJ ÉLET! 
De komolyan!
Teljesen feje tetejére állítják a világot! 

Egy embernek örök életű lelke van. 
Összehasonlíthatatlan érték egy sz@ros munkához képest!!!


"Az evilág gazdagjait figyelmeztesd, hogy ne legyenek gőgösek, és reményüket ne bizonytalan vagyonba vessék, hanem az Istenbe, aki bőven megad nekünk mindent megélhetésünkhöz.
Tegyenek jót, gazdagodjanak jótettekben, szívesen és együttérzéssel adakozzanak.
Így biztos alapot gyűjthetnek a jövőre, és elnyerik az igazi életet."
(1Timóteus 6:17- 19)





Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?