2022. február 2., szerda: Az egészség bálvány

           Szent Mihály arkangyal akcióban...

Részlet Dr Erdélyi Judit, Ajtónyitás: Vajon kinek? c. könyvéből.

Az egészség bálvány
Ennek a gondolkodásmódnak a gyümölcse manapság az a hiedelem, hogy az ember legfontosabb értéke a testi egészsége. Ha a testi egészség a legfontosabb értékünk, akkor minden, ami aztmegőrzi vagy helyreállítja -persze lehet, hogy csak ígéri- csak jó lehet; mindegy; hogy mibe kerül. Mivel az öröklétnek nincs értéke vagy legalábbis kevésbé gontos, mint a pillanatnyi testi egészség, - hiszen az örök élet, ha van is ... soká lesz, az izületei pedig most fájnak, -így az üdvösség számításba sem jön, mint túl drága ár ... Nem is tudja, milyen árat fizet!

Így vált napjainkban a testi egészség bálvánnyá és óriási ennek a bálványnak a kultusza. Az egészség bálvány istentisztelet része ma az ún. természetgyógyászat is. 
A bálvány mögött az ördög áll, a "hazugság atyja", - János 8, 44- nincs tehát semmi meglepő abban, hogy amit ő kínál, annak a legnagyobb része hazugság. 
A tapasztalat azt mutatja, az emberek sajnos sokkal jobban szeretik a szépen csomagolt hazugságot az igazságnál. Tehát nemcsak a módszerekkel van a baj, hanem a nagyobb baj a mai ember hozzáállásával van. 

Amióta az ember az Isten helyett a maga jólétét, főleg testi jólétét és testi egészségét ültette a trónra, azt mindenek előtt és felett valóvá tette, "istenként" imádja, ezzel óriási keresletet teremtett mindenféle csalás és hazugság számára. Annak, hogy a csalás és hazugság így burjánzik, egyik alapvető oka, hogy van rá kereslet. A tömegek eszik és isszák a hazugságot ... hiszen az ún. táltóssal készített riport alatt ill. a nagymarosi gyógyító alkalmain folyamatosan cseng a telefon ! 

(Ahelyett, hogy zarándokhelyekre látogatnának - pl. Mátraverebély- Szentkút- , ahol valóságos testi- lelki feltöltődés várható, gyógyító forrásvíz.- szerk. megjegyzése)

                Mátraverebély- Szentkút


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?