Padre Pió atya jövendölése Fatima harmadik titkáról: Hamis Egyház és nagy hitehagyás

https://youtu.be/iTvZbgWeVy0

A fenti, Dr Taylor Marshall által bemutatott videót fordítottam le.
Ebben közzéteszi Marshall, hogy Pió atya 1960- tól egy nagy hitehagyást prófétált meg és azt is mondta, hogy egy hamis Egyház fog elterjedni, hamis tanokkal. 

Pió atya ezt mondta szó szerint: 
"1960- ban a Sátán be lesz mutatva az Egyház szívében (Rómában) és egy nagyon rövid idő alatt fogja megteremteni a hamis Egyházat."

(Ezt Tiszteletreméltó Fulton John Sheen érsek is mondta.:
"Az Antikrisztus nem hisz majd Istenben, de vallásos lesz

Mert az ő vallása az emberek testvérisége lesz, nem Isten atyai szeretete. Még a kiválasztottakat is megtéveszti. Létrehoz majd egy ellen-egyházat, amely csak majmolja az egyházat, ugyanúgy, ahogy ő, az ördög, majmolja Istent. Mindenben hasonlít majd az igazi egyházhoz, de azzal ellentétben az isteni tartalom kiürül. Az Antikrisztus misztikus teste lesz, amely külsőségeiben hasonlít majd Krisztus misztikus testére."

https://katolikus.ma/fulton-sheen-ersek-figyelmeztetese-az-al-katolicizmusrol/ )


Tudjuk, hogy a II. Vatikáni Zsinat (1962- 65) egy forradalmot hozott. Új zene, új liturgia került bevezetésre, új teológia, új keresztelési szertartás, új bérmálási szertartás, új esküvői szertartás, új ördögűzés. 

Ezek a változtatások közelítettek a modern ember felfogásához, újszerűek, sokkal inkább protestánsok, sokkal inkább a közösségre fókuszálnak, nem a Szentháromság egy Istenre.

Nézz körül!- mondja Marshall. A legtöbb katolikus nem hisz a valóságos jelenlétben, a legtöbb katolikus nem él tisztán a házasságig, a legtöbb katolikus támogatja az azonos neműek házasságát és az abortuszt. 
Azt mondom, hogy akik papíron katolikusnak vallják magukat (pl.: Biden), azok nem azt a katolikus tant képviselik valójában, ami az 1940- es vagy 1840- es, 1740- es, 960- as vagy az apostolok korabeli katolicizmus. Nem ugyanaz, nem ugyanaz!

Gabriel Amorth- tal folytatott riporjából kiderül, hogy Pió atya nem említett semmiféle földrengést, katasztrófát erre az időre (1960- as évekre) vonatkozóan, de azt mondta, hogy hatalmas hitehagyás lesz, az Egyházon belül!

Így akarják tönkretenni az Egyházat, belülről. 
A Francia Forradalom idején kivülről támadták. Megöltek papokat, szerzeteseket. 

"Ez az, ami miatt Pió atya felajánlotta a szenvedéseit az Egyházért."- mondta Gabriel Amorth atya.
 Ez ugyanolyan, mint amikor Júdás ott volt a tizenkettő között. 
Itt van mellettünk. Együtt vesszük magunkhoz Krisztus testét és vérét.

Arra a kérdésre, hogy mit lehet tenni, azt válaszolta Pió atya, hogy nem szabad, hogy a reményt elveszítsük és cselekednünk is kell-imádkozni a Rózsafüzért, engesztelni-, valamint felajánlani Oroszországot a Szűz Anya Szeplőtelen Szívének. (3.titok, Fatima)

Ha elgondolkozol észreveszed, hogy elég figyelemre méltó, amiket Pió atya mondott. 1. A Sátánt bemutatták Rómában, 2. Egy hamis Egyházat hoztak létre, 3. Nagy hitehagyás következik a 60- as évektől. Ha megnézed most az Egyház állapotát láthatod, hogy elég "rossz formában" van, ahhoz képest, hogy hogyan festett a nagyszüleim, dédszüleim idejében. - mondja Marshall. Pedofília, szex botrányok, molesztálások, eretnekség. 
Isten nincs a középpontban, a hitigazságok nincsennek a középpontban, Isten imádata nincsen a középpontban. Ami a fókuszban van az a társadalmi igazságosság, a megvilágosodottság, azok a papok, akik liberális ideológiákban hisznek és azokat terjesztik. Mi most abban az időben vagyunk, amire azt mondták, hogy "Új tavasz" meg, hogy "Új Pünkösd". 

Marshall Inflintration (Infláció) c. könyvéből idéz Pió atyától (1963.), VI. Pál pápa idejéből:
"Bátorság! Bátorság! Bátorság!
Már szabadkőművesek tanítasa által átitatott az Egyházunk..."

Hogy miről szól a szabadkőműves ideológia?
Arról, hogy az ember önmagát képes felemelni az istenihez, hogy egy különféle okkult tudás és mágia használatával képes önmagát Istenné tenni. Ezt hazudta a kígyó is Évának az Édenkertben, hogy istenek lehettek. 

A szavadkőművesek tanítjása szerint ők vallják, hogy: először szétrongálnak, aztán újjáépítenek. Ez már alakulóban van. Egy világ vallást akarnak. Mi a saját istenünkké válunk. A Szentháromság bennünk van, nincs szükségünk különféle vallásokra,mivel képesek vagyunk magunkat istenné tenni. Ezt vallják ők. 
Jézus Krisztus is felismerte magában az istenit és nekünk is őt kell kövessük és így fel tudjuk ismerni mi is az isten(i)t önmagunkban.
Ez nem arról szól, hogy keresztelünk, nem az Eucharisztiáról, nem a bérmálásról, nem a hitről, nem az eredendő bűnről, nem a kegyelmekről. Ez az, ahogy a szabadkőművesek értelmezik Krisztust és a humanizmust.Ha megnézed a II. Vatikáni Zsinatot, ez az amit hírdetnek. 

Ezek Pió atya szavai, amiket fent közzétettem.- mondja Dr Taylor Marshall.
Nem lehet csak úgy automatikusan figyelmen kívül hagyni őket!

Láttuk, hogy megvonták tőlünk a hét szentséget a kovid ideje alatt. Láttuk, hogy a Vatikán kertjében a Pachamama pogány rítus be lett mutatva.

Mit tehetünk ebben a helyzetben?
Gabriel Amorth hangsúlyozza, hogy Oroszországot fel kell ajánlani a Szűz Anya Szeplőtelen Szívének, imádkoznunk kell a Rózsafüzért minden nap, engesztelnünk az Egyházban végbemenő bűnök miatt, péntekenként húsmentesen böjtölni egész évben.

Vannak gyermekeid, házastársad, szüleid, akik elhagyták a hitet, emberek akiket elnyelt a bűn, ők most a Sátáné, minden amit tehetünk, hogy engesztelünk értük, a bűneikért.
Imádkozz értük, ajánlj fel miséket értük, böjtölj! Jézus azt mondta, hogy vannak olyan démonok, amelyek csak ima ÉS böjt által üldözhetőek ki! 

A harmadik titok Fatimában, amit a Szűz Anya mondott:
"Engesztelés, engesztelés, engesztelés."

"Igen, tudom, az engesztelés nehéz, nem fogod jól érezni magad közben, de pont ez az, amiért hatásos, erőteljes! Imádkozz kilencedeket, mond a zsolozsmát, olvasd a Bibliát, folytass szemlélődő imát, tedd le a telefonodat 5- 10 percre és imádkozz! Ha csak egy perced van, imádkozz! Ez is értékes! Pió atya is ezt tette, folyamatosan imádkozott. 'Ezért ti elsősorban az Isten országát és annak igazságát keressétek, s ezeket mind megkapjátok hozzá!'(Mt 6,33)."- mondja Marshall.

"Mert az Isten országa nem szavakon alapszik, hanem erőn."
(1Kor 4,20)

"Hiszen az Isten országa nem eszem-iszom, hanem igazságosság, béke és öröm a Szentlélekben."
(Róm 14,17)

Mesél arról Taylor Marshall még ebben a videóban, hogy ő anglikán lelkész volt, megtért, katolicizált. Sok szenttől olvasott fentmaradt írásokat, könyveket, Assisi Szent Ferenctől, Szent Augusztintól, pápáktól, és amikor katolicizált, azt látta, hogy ez más, mint amiket olvasott, sokkal protestánsabb, ezt amellett mondja, hogy őt protestánsnak nevelték. (Szerk.megj.: ugyanezt tapasztaltam én is, csak már a megtérésem után)
Azt mondja, hogy úgy néz ki, mintha a teológia, a liturgia, az erkölcs nem kapcsolódna az olvasottakhoz. Emiatt kezdett el kutakodni, olvasni, könyvet írni róla (Inflintration). Nem azt mondja, hogy az egész Egyház rossz, nem erről beszél, de nagy a hitehagyás és krízis van! (Szerk.megjegyz.: hiszen "Én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt."(Máté 16,18))

"Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek,
aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani.
Nem emlékeztek, hogy minderről beszéltem nektek, még amikor nálatok voltam?
Tudjátok azt is, mi késlelteti föllépésének idejét. A gonoszság titka már munkálkodik,
csak annak kell még az útból eltűnnie, ami még késlelteti.
Akkor majd megjelenik a gonosz, de Urunk, Jézus elsöpri szája leheletével, és megsemmisíti jövetelének tündöklésével.
Megjelenését a sátán erejéből mindenféle feltűnő tett, jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is,
azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem voltak fogékonyak az igazság szeretetére, ami üdvösségükre szolgált volna.
Azért szolgáltatja ki őket az Isten a kísértés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak.
Így azok, akik nem hittek az igazságban, hanem a gonoszságban telt kedvük, mind ítéletet vonnak magukra."

(2Tesz 2,3-12)

Ez a krízishelyzet arra hív minket, hogy többet imádkozzunk, többet böjtöljünk, még többet tanuljunk a hitünkről, többet engeszteljünk, szentekké váljunk. 

Azt mondja, hogy ő hisz Pió atyának. Szabadkőműves tanok léptek az Egyházba, felépítettek egy hamis, ellen- Egyházat. 

Forrás: https://katolikus.ma/fulton-sheen-ersek-figyelmeztetese-az-al-katolicizmusrol/

Bátorság!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?