Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?

 
    Chad Ripperger atya

Ezt a képet csak úgy ideteszem. Hiszen a kézbeáldozás is a modernizmus "gyümölcse".
II. János Pál pápát áldoztatja Ratzinger bíboros (ha egy pápa is nyelvre térdelve áldoz, nekünk is az az illő....)

Ezt a videót fordítottam le. Ahol szó szerint idézem az atyát, ott idézőjeleket használok. Máshol a lényeget közlöm. Mondanám, hogy jó szórakozást az olvasásához, de inkább azt mondom, hogy szedjük össze magunkat!🙏

Illetve azt, hogy leírhatatlan, mekkora reményt kaptam most,  túlcsordul bennem az öröm! 
(Jó, voltam ma a Szentségimádáson is. 🙏😉)
https://youtu.be/-yxCn5P2F-4

"Megkértek, hogy jelentsek az aktuális helyzetről. Tehát hogyan áll most a helyzet? Nagyon rosszul." - kezdi az atya.


 Most az a helyzet, hogy a romboló modernizmus hatodik szakaszában léptünk.
Ez az utolsó. Azt mondja az atya, hogy már minden tévtanítás napvilágra került. Most az emberek ott tartanak, hogy általánossá vált az a nézet, hogy ha valakivel nem értünk egyet, nem szabad megsérteni az érzéseiket, nem szabad ellentmondani.

Magam is találkoztam olyan gyerekkori megtérővel (40 éve "katolikus"), aki azt mondta, hogy megsértem mások érzéseit, ha azt mondom, hogy profán zene nem való a szakrális térbe, a templomba. 

Azt is mondja az atya, hogy egyértelmű hitbeli igazságokat nem tudnak ma "katolikusok", pont a modernista tévtanok széleskörű elterjedése miatt és a hiányos katekézis miatt. Nem ismerik a hitüket.

"Ha például valaki, egy "katolikus" azt mondja a szociális médián, hogy 4 isteni személy van a Szentháromságban, nem 3. Nem tudok rajtad segíteni, ne haragudj! Amikor egyértelmű dolgok, nem világosak, az amit a világtörténelem kezdete óta vall az Egyház..."Katolikusok", akik tanultaknak, képzetteknek gondolják magukat...Ez komoly probléma. Egy jele annak, hogy az emberek teológiailag és ténylegesen nagyon sekély tudással bírnak. Ez azért történik, mert az érzelmeket hagyják, hogy hatással legyenek arra, hogy milyen minta szerint gondolkodnak. Ez az eredendő bűnből következik. Nem mondhatsz semmit.
Ez a mentalitás terjedt el, ami bűn."
- mondja az atya.

 A "vigyorgás" a lényeg. Nem lehet őket helyreigazítani, csak az érzelmeik hatására változtatnak álláspontot. Ha úgy érzik, hogy valami helyes. Ez van most. 
(Szerk.m.: Magam is hallottam olyat, aki azt mondta, hogy a szentmise eucharisztikus lakoma is, és áldozat is. Meg is sértődött, amikor azt mondtam neki - ami a katolikus tanítás!-, hogy mi nem vagyunk protestánsok, így nekünk áldozat, szentmiseáldozat.)

Most a társadalom a modernizmusnak abba a szakaszába lépett (ami az utolsó), hogy már a modernisták a saját hitbeli, téves téziseiket terjesztik, nem az eredeti, katolikus, hagyományos tanítást. Ez az az idő, amikor az emberek teljesen távol vannak már a realitástól. 

Katolikusok épp annyian élnek együtt ma házasság előtt, mint bárki más a társadalomból. Nincs különbség.
Csak az afrikai kontinenst nem fertőzték meg.

Az emberek teljesen távol kerültek a természeti törvénytől. Erre mutat rá a gender őrület és a LGBTQ mozgalom is. 
Katolikusok úgy élnek, mint bárki más a társadalmunkban. Ez baj. Ideje beismerni, hogy baj van. 60 éve ez van. Az atya nem akart kritizálni semmi konkrétat, de azt mondta, hogy évtizedek óta fennáll ez a helyzet (már 1961- ben is voltak pedofil botrányok). A klérus tagjai közt, a laikusok erkölcsét tekintve. Az emberek nem ismerik a katolikus tanítást!

Ezért mi, akik ismerjük és követjük a katolikus tanítást, az Egyházon belül rosszaknak vagyunk aposztrofálva. Ezt el kell fogadjuk. Amikor bármi, amit teszel, rossznak titulált, ez rosszindulat. Ez van ma az Egyházban. 

Amikor papok nyíltan támogatjak a homoszexualitást, nem történik semmi sem. Viszont, ha közülük bárki a katolikus, régi tanítást tanítja, azt azonnal lehúzzák, eltüntetik. 

Ez a kommunizmus, amikor nem beszélhetsz az igazságról. Amikor Jézus azt mondta, hogy add át az örömhírt minden embernek, azt is üzente ezzel, hogy akárhogyan is vélekedik az adott ország kormánya mindeközben. Most az van, hogy a klérus tagjai azonnal bólogatnak, ha a kormány mond, kér valamit. Egyszerűen langyosak, befolyásolhatóak. De lesz rosszabb is...
A civil kormányok nem mondhatnák meg az Egyháznak, hogy mit tegyen! Ez egy nagyon komoly probléma ma!

Ha ma kiáll valaki a pulpitusra és az igaz katolikus tanítást prédikálja, felfüggesztik. 
Ez a helyzet.

Bill Clinton idejében katolikusok 97%- a használt fogamzásgátlót. Egyszerűen nem tanítják többé az autentikus katolikus tanítást!
Az a baj, hogy a jó papokat, a jó pásztorokat nem támogatják a püspökeik. 

"Isten adott neked egy ajándékot, és ha Te megbántod, oda fogja adni másnak...Ezt az egész Ószövetségen keresztül láthatod. Azt mondtam 5 éve - nem vagyok próféta, végiggondoltam az egészet egyszerűen... ha látom, hogy jön a vonat, tudom, hogy más vonatokkal fog ütközni -, hogy ha a hívek nem fejezik be azt, hogy halálos bűn mellett áldoznak, Isten be fogja húzni a kéziféket és nem lesz lehetőségetek rendszeresen áldozni. Ez megtörtént. 
NEM HISZEM, HOGY EZ GYORSAN FOG MEGTÖRTÉNNI, DE HA A HÍVEK ÉS A PÜSPÖKÖK NEM FEJEZIK BE, HOGY TÁMADJÁK A PAPOKAT, AKKOR AZ FOG TÖRTÉNNI, HOGY NEM FOGUNK JÓ PAPOKAT KAPNI."

A legnagyobb büntetés Istentől, hogy nem kapunk jó papokat. Ez van.

Az atya nem nevezi meg szándékosan, de az egyik országban a püspök minden megszállottságot mentális betegségnek nyílvánított ki, ezzel azt állítva, hogy nem létezik ilyesmi. 

"23%- a az Újszövetségnek arról ír, hogy Jézus hogyan űzte ki a démonokat. Úgy gondolom, hogy ők itt vannak körülöttünk. Amikor imádkozol valaki fölött és elkezd a plafonon levitálni, úgy gondolom, hogy az nem pszichológiai probléma!"- ezt ilyen irónikusan mondta az atya, megnevettetve a híveket. 🙂

Az atya több ördögűzővel (ők vannak a frontvonalon) is kapcsolatban van és arról beszélnek mind, hogy úgy gondolják, hogy a démonok elérték mára a legnagyobb hatásgyakorlást, a határukat. 
Akárhova nézünk, az Egyházon belül vagy kívül, nem látunk mást, csak a folyamatos gázlángozást, bántalmazó manipulálást. 

"DE, a démonok tudják, hogy az idő közeleg."- mondja az atya.

Mik a legnagyobb, legégetőbb problémák?:
1. Az abortusz, a gyilkosság.
2. Eutanázia, az is gyilkosság.

II. János Pál pápa is azt mondta, hogy a halál kultúrájában élünk.

3. Az, hogy a kormányok túl sok adót szednek. (Most az USA- ról beszél, hiszen ott él.)
Hogy jönnek ahhoz a kormányok, hogy több pénzt vegyenek el az emberektől, mint az Egyház? (A tizedről beszél. De ezt szerintem már senki sem tartja be.) 

4. Meleg házasság.
5. A szegények elnyomása.

Ha Oroszországot felajánlották volna a Szűzanya Szeplőtelen Szívének (amibe az atya nem akar belemenni, hogy megtörtént- e valójában vagy sem), akkor a kommunizmus nem hintette volna el a káros hatásait, ahogy látjuk, hogy elterjedt az egész világon. 

Most Oroszország a büntetésünk végrehajtója, "intézménye", lehetett volna a világ áldása is...A felajánláson múlott...

"Lesz békétlenség! Lesz ébredés!
Olyan dicsőség jön, ami nem volt még a világtörténelemben! Csak át kell esni a tisztuláson." -mondta az atya.

Kegyelmeket áraszt ki Isten, készíti az útját. 
A modernisták elvesztették az összes intellektuális érveiket. Mivel ez így van, csak egy dolog maradt nekik, az erőszak, a kényszerítés. A végső kétségbeesés következik, ami azt jelzi, hogy vége lesz ennek is. 

Az elkövetkezendő 15- 20 év nem lesz szép az Egyházon belül, de az már most is látszik a fiatal papokon, hogy sokkal inkább ortodoxok, mint az elődeik. 

Az ortodox az eredetihez hű (személy), aki egy tan, elmélet tételeihez, egy kipróbált módszer lépéseihez pontosan, betű szerint ragaszkodik. Az ortodox filozófus kitart eredeti nézetei mellett. Az ortodox tanító nem enged változtatni a tanításán.

Egyetlen fegyver van még a modernisták kezében, az pedig az erőszak. 
Az látszik, hogy nagyon sok fiatalt vonz a hagyományos, az eredeti katolikus tanítás, a katolikus liturgia. Ők nem kapcsolódnak az elmúlt 50- 60 évhez, tudni akarják az igazságot. 

"A modernisták ragaszkodnak 1960- hoz. 1960 liturgiáját, mise ruháit, zenéit akarják még mindig. Beleragadtak. Ami mutat valamit. Azt, hogy prerenálisak, elégtelenek. 
Örökkévalónak kellene lennie a liturgiának, a hitünk igazságainak, generációkon keresztül átívelve, függetlenül attól, hogy mi történik a társadalomban vagy az Egyházban. De ez a generáció öregszik és ki fog halni. 
Akik most jönnek, ortodoxok lesznek. Még mindig lesz közöttük rossz, de ortodoxok lesznek, ragaszkodni fognak a Hagyományhoz. De ezek a fiatal papok nagyon sokat fognak szenvedni, mielőtt bármi jó történne általuk." - mondja Ripperger atya.

A gondosság erényét támadták legelőször.
Mi is ez?
Gondosság: erkölcsi erény, mely arra tesz képessé, hogy az elérendő céllal arányos →figyelemmel, →körültekintéssel, előrelátással és →óvatossággal cselekedjünk. - Az erkölcsi élet föltételezi és megkívánja mindenkitől az állapotának megfelelő gondosságot mind önmaga, mind a rábízottak boldogulása és üdvössége tekintetében. 
Ellentétes víciuma a →gondatlanság.
http://lexikon.katolikus.hu/G/gondoss%C3%A1g.html

Amikor azt mondják, hogy az 1960 embere más, mint a többiek, az előző generációk, ez egyszerűen nem igaz. Az előző generációk sem voltak különbek. 

"Azt az atyát, akinek gondja van a paráznasággal, azt egyszerűen el kell küldeni."- mondja az atya.

Ez nem egy új tavasz, ahogy ígérték. Az Egyház őrlángon ég, túlélésre hajt most. Sokan elhagyják, egyre kisebb és egyre csúnyább lesz. 

"A remény, amit adni szeretnék Nektek az az, hogy lesz egy fiatal klérus, akik már alakulóban vannak. Ami még látszik, hogy Isten lecsupaszítja, elveszi a démonok erejét. Amit még látunk, az az erkölcsi krízis miatt van. Az idő rövid és a démonok tudják, hogy elveszítik a befolyásukat. Ez abból is látszik, hogy elkezdődött az, hogy már nem tudják visszatartani azokat az információkat, amiket eddig tudtak blokkolni. Elvesztették a kontrollt. Nem tudnak többé rejtegetni dolgokat, igazságokat.
Addig nem fog elmúlni a gond az Egyházban, amíg nem tudatosul és nem nevezzük meg azokat. Látom, hogy ez elkezdődött. Fiatal papok beszélnek erről. Újra vannak sokgyerekes, nagy családok, ami csodálatos! Amit kérek az emberektől, hogy gyakorolják a vallást, éljenek jó, katolikus életet. A dolgok változnak, javulnak lassan. Ami jön a végén, az masszív lesz. Amit XVI. Benedek is mondott, az lesz szerintem is. Egy kicsi, de erős, masszív, igaz katolikus közösség. Lehet, hogy üldözve lesznek, de azért, mert Isten azt akarja, hogy a szentségben egy nagyon magas fokozatot érjenek el a mennybe jutva." - mondta az atya.

Ez teher, amit látunk, hogy mi folyik ma a világban és az Egyházban, de szükséges, hogy ne e körül forogjunk folyton, ne veszítsük el a fókuszt, Istenre figyeljünk. 
A mennyben mindenki csodálni fogja azokat, akik az Egyházért elfogadták a nehézségeket. Semmi földi dolog nem pótolja ezt. 

"Amikor jönnek majd a nehézségek, a szenvedés, akkor azt úgy kell elfogadjuk (EL KELL FOGADJUK!), mint egy jelet, amit Isten a mi megszentelésünkre, megtisztulásunkra küldött. Ha ebből jól fogunk kijönni, Isten megengedi majd, hogy együtt örvendjünk az Egyház dicsőségén, amit elért. 
AZ EGYETLEN DOLOG, AMIÉRT ISTEN AZ EMBERT MEGTEREMTETTE AZ AZ, HOGY HELYESEN IMÁDJUK ŐT. Emiatt újjá fogja építeni. Ez jön! Ezt tudatosítanunk kell magunkban, hogy ez jön! 
Isten időzítése tökéletes."- mondja az atya.

"Ne vedd le a tekinteted Istenről! A jó jön! Ha Istenben maradsz, nem fog számítani, milyen őrület van a világban, békés leszel, mindezek ellenére is!" - mondta Ripperger.

Isten áldjon mindannyiótokat!




Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat