La Salette -i Szűz Mária jelenés


Mgr. Philibert de Bruillard grenoble-i püspök 1851. szeptember 19-én püspöki pásztorlevelet tesz közzé: 

 "Úgy ítéljük, hogy a Szent Szűz megjelenése a két pásztornak 1846. szeptember 19-én az Alpok hegyláncai között, a corps-i esperességhez tartozó La Salette-i plébánia területén magában hordja az igazság minden saját vonását, és a hívőknek alapos okuk van arra, hogy ezt kétségtelenül és biztosan higgyék..."

1851-ben megkapta a pápai jóváhagyást is.

Az alábbi cikket az Ecclesiasticus Cor Iesu Sacratissimum nevű oldalról fordítottam.:
https://m.facebook.com/story.php/?story_fbid=pfbid02UX7UkNWtY47TrExHgN3LPCVoteg4vniX8WGcjMjLj6aNMovKZZfnH9Cs4ByePBxfl&id=100000610640057

Fő forrás:
http://infallible-catholic.blogspot.com/2013/02/our-lady-of-la-salette.html

1846. szeptember 19- én, a Szűzanya megjelent Maximin Giraudnak és Melanie Calvatnak La Salette hegyén, Franciaországban. Melanie és Maximin Corps városából jöttek, Grenoble közeléből, DK- Franciaország elszegényedett területéről. Szeptember 19- én teheneket terelgettek La Salette felet, Corps falu közelében, amikor egy csodaszép Mária jelenést láttak. 
Egy fényárban úszó, női alak ült ott egy kősziklán, arcát a tenyerébe temetve sírt. A gyerekek később elmondták, hogy nagyon magas volt és gyönyörű, hosszú, fehér gyöngyökkel tűzdelt ruhában volt, fehér kendőben és valamiféle tiara vagy korona volt a fején. A nyakában egy nagy feszületet viselt, rajta egy fénylő korpusszal.

Könnyezve mondta el üzeneteit.
A Katolikus Egyház vizsgálat után elfogadta ezt a jelenést, Lecce- ben nyilvánosságra hozta Zola püspök, 1879. november 15- én. 

Így beszélt a Szűzanya:
"Melanie, amit én most elmondok neked, nem mindig lesz titok. 1858- ban nyilvánosságra hozhatod.
A papok, a Fiam szolgái, a bűnös életük és a tiszteletlen, szentségtörő módon való szent misztérium megünneplése miatt, a kapzsiságuk, a hatalom imádatuk, a szenvedély imádatuk és tisztátalanságuk miatt bosszúért kiálltanak, és ez a bosszú már ott lebeg a fejük felett. 
Jajj, azoknak a papoknak és kiválasztottaknak, akik hitetlenségük és bűnös életük miatt a Fiamat újra keresztre feszítik! Az Isten által kiválasztott lelkek bűnei bosszúért kiálltanak fel a Mennybe, és most már a bosszú a küszöbön van, senki sincs, aki irgalomért könyörögne, engesztelne a bűnökért. Nincsennek többé olyan nagyvonalú lelkek, akik engesztelnének, áldozatot hoznának Istennek a bűnös világ megtéréséért. 

Isten példátlan módon fog közbelépni. Jajj az emberiségnek! Isten ki fogja ereszteni a haragját, oly módon, hogy senki sem fog tudni megmenekülni a sokféle szenvedéstől. Isten népének a vezetői elhanyagolják az imádságot és a bűnbánatot, az engesztelést, és az ördög megfertőzi az elméjüket. Hullócsillaggá válnak, akiket a gonosz a farkánál fogva húz a kárhozat felé. Isten meg fogja engedni a Kígyónak, hogy uralkodó osztályokat (vezetőket) hozzon létre minden társadalomban és minden családban.
Fizikai és erkölcsi szenvedést fognak okozni. Isten magára fogja hagyni az emberiséget és büntetést fog kiszabni rá, amelyek egymást követik majd, több mint 35 évig. 

A társadalom a legszörnyűbb csapások előestéjén van, hatalmas történések előtt. Az emberiség rendre lesz utasítva, innia kell Isten mérgének kelyhéből. 

Olaszországra büntetés vár, mert nagyravágyóan gúnyt űzött a Szentek Szentjéből. Magára lesz hagyva a háborúban, minden szomszédos országában vér fog folyni. A templomok be lesznek zárva vagy meg lesznek szentségtelenítve. A papokat és az egyházi személyeket el fogják fogni és kegyetlenül kivégzik őket. Néhányan közülük elhagyják a hitet, és a többségük az igaz vallástól elpártol, köztük lesznek püspökök is. 

El fog jönni az az idő, amikor káprázatos csodák fognak történni a földön és az égboltozaton is.

1864- ben Lucifer nagyszámú démoni sokasággal ki lesz engedve a pokolból...Apránként ők meg fogják ölni a hitet, a kiválasztottak között is lesznek olyanok, akik elhagyják a hitet. El fogják vakítani őket, hacsak nem kapnak különleges kegyelmeket. Ezek a lelkek meg fogják kapni a bukott angyalok lelkét; néhány vallási szervezet el fogja veszíteni teljesen a hitet és nagyon sok lélek kárhozatba fog jutni.

Démoni könyvek bőségesen el lesznek terjedve, és a kárhozat lelke mindenhova terjeszkedik majd, általános lazítás, lanyhaság lesz megfigyelhető az Isten szolgálata körül.
Nagy erejük lesz a természetfeletti dolgokban. Templomok fognak majd épülni, amelyek őket szolgálják majd ki. Az emberek egyik helyről a másikra lesznek áthelyezve ezeknek a lelkeknek a hatására, papok is, nem az igaz lélek fogja vezetni őket, nem a Szentírás lelke, a Szentlélek, amely az alázat, a jótékonyság, a búzgóság lelke, Isten dicsőségére. 
Alkalmanként a halottak és az igazlelkűek fel fognak támadni. Ezek a halottak az igazlelkűek - képében fognak újra élni -de nem lesznek azok, akik a földön èltek, nem lesznek igazak- , hanem csak azért térnek vissza, hogy félrevezessék az emberiséget; ezek a feltámasztott halottak, akik semmi mások nem lesznek, csak az ördög formáját veszik magukra; egy másik igét fognak hirdetni, amely pont az ellenkezője az igazi krisztusinak, tagadják majd a menny és a démonok létezését is. Ezek a lelkek úgy fognak megjelenni, hogy hozzá rögzülnek a testhez (megszállottság).




Mindenütt rendkívüli csodák lesznek, mivel az igaz hit elhalványul, és a hamis fény megfertőzi az embereket. Jajj az Egyház vezetőinek, akik csak arra gondolnak, hogy gazdagságot halmozzanak fel, hogy megvédjék tekintélyüket és büszkén uralkodjanak.

Fiam helytartója (a pápa) sokat fog szenvedni, mert egy ideig az Egyház nagy üldöztetésnek, a sötétség időszakának fog engedni, és az Egyház félelmetes válságnak lesz a tanúja.

Az Úrba vetett igaz hitet elfeledve minden egyén önálló akar lenni és felsőbbrendűbb, az azonos identitású embereknél, eltörlik a polgári és az egyházi jogokat, minden rendet és igazságosságot lábbal tipornak, és csak gyilkosságok, gyűlölet, féltékenység, hazugságok és nézeteltérések láthatóak, a haza vagy a család iránti szeretet nélkül.


A Szentatya sokat fog szenvedni. Vele leszek a végsőkig, és elfogadom az áldozatát.

A Kísértő többször megpróbálta, hogy kárt okozzon, és lerövidítse napjait, de sem ő, sem utódja nem fogja látni Isten Egyházának diadalát.

Minden polgári kormánynak egy és ugyanaz a terve lesz (Egy világrend), amely az összes vallási elv eltörlése és megszüntetése, hogy utat engedjen a materializmusnak, az ateizmusnak, a spiritualizmusnak és mindenféle bűnnek.

1865-ben szent helyek meggyalázása lesz. A kolostorokban az Egyház virágai lebomlanak, és az ördög olyanná teszi magát, mint minden szív királya. A vallási közösségek felelősei óvakodjanak azoktól az emberektől, akiket be kell fogadniuk, mert az ördög minden gonosz trükkhöz folyamodik, hogy a bűnösöket bevezesse a vallási rendekbe, mert a rendetlenség és a testi örömök szeretete elterjed az egész világon.

Franciaország, Olaszország, Spanyolország 
és Anglia háborúban fognak állni, 
folyni fog a vér az utcákon. A franciák 
a franciákkal, az olaszok az olaszokkal 
küzdenek. Általános háború következik, ami 
ijesztő lesz. Egy időre Isten nem fog 
többé emlékezni Franciaországra és 
Olaszországra, mert Jézus Krisztus 
evangéliumát elfelejtették. A bűnösök 
minden cselekedetükben gonoszak lesznek. 
A férfiak legyilkolják egymást,még az 
otthonaikban is.


Mennydörgő kardjának első csapására a 
hegyek és az egész természet megremeg a 
rémülettől, mert az emberek rendetlenségei 
és bűnei áthatoltak az egek boltozatán . 
Párizs leég, Marseille pedig elnyeli. 
Több várost megráznak és elnyelnek a 
földrengések. Az emberek 
azt fogják hinni, hogy minden elveszett.
 Semmi mást nem fog látni, csak 
gyilkosságot, mást sem hallani, csak a 
fegyverek összecsapását és az 
istenkáromlást.


Az igazak sokat fognak szenvedni. 


Imáik, vezekléseik és könnyeik felemelkednek a mennybe, 
és Isten egész népe bocsánatért és irgalomért könyörög majd, és esedezni fog segítségemért 
és közbenjárásomért. 

És akkor Jézus Krisztus igazságosságának 
és  nagy irgalmának cselekedetével 
megparancsolja angyalainak, hogy öljék 
meg minden ellenségét. 
Hirtelen Jézus Krisztus Egyházának 
üldözői és mindazok, akik átadtak a 
bűnnek, elpusztulnak, 
és a föld sivatagszerűvé válik. És akkor 
béke lesz, és az ember megbékél Istennel. 
Jézus Krisztust szolgálni fogják, imádják 
és dicsőítik. A jótékonyság mindenhol 
virágozni fog. 
Az új királyok a szent Egyház jobb karja 
lesznek, amely erős, alázatos és jámbor 
lesz 
Jézus Krisztus erényeinek szegényes, de 
buzgó utánzásával. Az evangéliumot 
mindenütt hirdetni 
fogják, és az emberiség nagy előrehaladást 
fog elérni a hite terén, mert egység lesz 
Jézus Krisztus munkásai között, és az 
ember Isten félelmében fog élni.

Ez a béke az emberek között rövid életű lesz. A bőséges aratás huszonöt éve elfeledteti velük, hogy az emberek bűnei okozzák a föld minden baját
 Az Antikrisztus előfutára több nemzetből összegyűjtött csapataival harcolni fog az igaz Krisztus, a világ egyetlen Megváltója ellen. 


Sok vért fog ontani, és meg akarja semmisíteni Isten imádását, hogy Istenként tekintsenek rá . A földet mindenféle csapás sújtja majd (a pestis és az éhínség mellett, amelyek széles körben elterjednek). 
Háborúk sorozata lesz az utolsó háborúig, amit aztán az Antikrisztus tíz királya (uralkodója) vív meg, akiknek mind egy és ugyanaz a terve, és ők lesznek a világ egyetlen uralkodói. Mielőtt ez bekövetkezne, egyfajta hamis béke lesz a világban. Az emberek semmi másra nem fognak gondolni, csak a szórakozásra.


 A gonoszok mindenféle bűnnek átadják magukat. 
De a szent Egyház gyermekei, hitem gyermekei, igaz követőim, növekedni fognak Isten iránti szeretetükben és minden számomra legértékesebb erényben. Boldogok a lelkek, akiket alázatosan vezet a Szentlélek! Addig harcolok mellettük, amíg életük tart. 


 A természet bosszút kér az ember miatt és rettegésben remeg, hogy mi történjen a bűntől szennyezett földdel. Reszkess, föld, és ti, akik azt mondjátok, hogy Jézus Krisztust szolgáljátok, és akik belülről csak magatokat imádjátok, reszkessetek, mert Isten átad titeket ellenségének, mert a szent helyek romlásban vannak. 
Sok kolostor már nem Isten háza, hanem Asmodeus (bujaság démona) és társai legelője. Ez idő alatt fog megszületni az Antikrisztus egy héber apácától, egy hamis szűztől, aki kommunikálni fog az vén kígyóval, a tisztátalanság mesterével, apja B lesz. Születésekor istenkáromlást fog kiköpni; foga lesz, egyszóval; ő lesz a megtestesült ördög. Rettenetesen sikoltozni fog, csodákat fog tenni; mással nem fog táplálkozni, csak tisztátalansággal. Lesznek testvérei, akik bár nem ördögök, mint ő, de a gonosz gyermekei lesznek. Tizenkét éves korukban felhívják magukra a figyelmet az általuk kivívott gáláns győzelmekkel; hamarosan mindegyikük seregeket fog vezetni, a pokol légióinak segítségével . 


 Az évszakok megváltoznak, a föld csak rossz gyümölcsöt terem, a csillagok elveszítik szabályos mozgásukat, és a Hold csak halvány vöröses fényt fog visszaverni. A vízek és a tűz  szörnyű földrengéseket okoz a földgömbön, amelyek hegyeket, városokat fognak elnyelni.


"Róma elveszíti hitét és az Antikrisztus székhelye lesz." - a Szűzanya mondja ezeket.



A levegő démonai az Antikrisztussal együtt nagy csodákat tesznek a földön és a légkörben, és az emberek egyre elvetemültebbek lesznek. Isten gondoskodni fog hűséges szolgáiról és jóakaratú embereiről. Az evangéliumot mindenhol hirdetni fogják, és minden nemzet minden népe megismeri az igazságot . 


 „ Sürgős felhívást intézek a földhöz. Hívom a mennyben uralkodó élő Isten igaz tanítványait; Hívom az emberré lett Krisztus igaz követőit, az emberek egyetlen igazi Megváltóját; Hívom gyermekeimet, az igaz híveket, azokat, akik átadták magukat nekem, hogy isteni Fiamhoz vezessem őket, akiket a karjaimban hordok, úgyszólván azokat, akik lelkemből éltek. Végezetül az utolsó idők apostolait, Jézus Krisztus hűséges tanítványait hívom, akik a világ és önmaguk megvetésével, szegénységben és alázatban, gúnyban és csendben, imában és gyarlóságban, tisztaságban éltek és Istennel való egységben, szenvedésben és a világ számára ismeretlenül. Itt az ideje, hogy kijöjjenek és megtöltsék a világot fénnyel. Menjetek, és fedjétek fel magatokat, hogy dédelgetett gyermekeim legyetek. 
Melletted vagyok és benned vagyok, feltéve, hogy a hited az a fény, amely rád ragyog ezekben a boldogtalan napokban. Buzgóságod éheztessen benneteket Jézus Krisztus dicsőségére és tiszteletére. Harcoljatok, fény gyermekei, ti, azok a kevesek, akik látnak. Mert most van minden idők ideje, minden végnek vége . 
 Az Egyház napfogyatkozásban lesz , a világ megdöbbent. De most eljön Énok és Éli, telve Isten Lelkével. Isten erejével fognak prédikálni, és a jóakaratú emberek hinni fognak Istenben, és sok lélek megvigasztalódik. Nagy lépéseket tesznek előre a Szentlélek erénye által, és elítélik az Antikrisztus ördögi mulasztásait. Jajj, a föld lakóinak! 

Lesznek véres háborúk és éhínségek, járványok és fertőző betegségek. Félelmetes állateső fog esni. Lesznek zivatarok, amelyek megrázzák a városokat, földrengések, amelyek elnyelnek országokat. Hangok hallatszanak majd a levegőben. Az emberek falba verik a fejüket, halálukat kiáltják, és a másik oldalon a halál lesz a kínjuk. A vér minden oldalról folyni fog. Ki lesz a győztes, ha Isten nem rövidíti le a próba hosszát? Az igazak minden vérét, könnyeit és imáját Isten megbocsátja. Énokot és Élit meg kell ölni. A pogány Róma eltűnik. A menny tüze lehull, és három várost elemészt. Az egész univerzumot rettegés fogja át, és sokan hagyják magukat félrevezetni, mert nem imádták az igaz Krisztust, aki közöttük él. Itt az idő; a nap sötétedik; csak a hit marad fenn . Itt az idő; nyílik a szakadék. Itt van a sötétség királyainak királya;

 itt van a Fenevad alattvalóival, aki a világ Megváltójának nevezi magát. 


Büszkén emelkedik a levegőbe, hogy a mennybe kerüljön. Szent Mihály arkangyal lehelete fogja elfojtani. Lezuhan, és a föld, amely három napig folyamatos fejlődési sorozatban lesz, megnyílik tüzes belei; és minden követőjével együtt az örökkévalóságra a pokol örök szakadékaiba zuhan. És akkor víz és tűz megtisztítja a földet, és megemészti az emberek gőgjének minden művét, és minden megújul. 
Istent szolgálják és dicsőítik .

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2019. 07. 03., szerda: Most fény derül a modernizmus szerzőire!: Annaliese Michel ördögűzése során elmondott dolgok egyenesen a démonoktól

Lelkiségi mozgalmak, amelyek rombolják az Egyházat

Ripperger atya: Hogyan áll most a gonosz helyzete?